KARRYSUPPE

URBAN DELI STOCKHOLM

urbandeli3

I anledning af, at jeg om små to ugers tid drager til det Stockholmske på weekendtur med min mor, er det da nok lige på tide, at jeg trak de her billeder frem fra skuffen og fortalte om det fine sted Urban Deli i Södermalm, som jeg besøgte på min sidste Stockholmer-tur for et godt års tid siden!

Urban Deli er både en café og en deli, der disker op med alskens lækre lokale svenske – såvel som mere eksotiske sager. Utallige varianter af ‘pepparkakor’, de fine müslier og havreflager fra Saltä kvarn, en køledisk proppet med svensk ‘korv’ og diverse røgede sager og ikke mindst virkelig indbydende brød i vinduerne.

urbandeliurbandeli2

Efter at jeg havde trisset rundt og ihh’et og ååhh’et over alle de gode sager i delien, besluttede vi os (jeg var afsted med fire søde damer) for at tage vores frokost i caféen. Vi hoppede alle fem på deres pulled pork-sandwich, der nok egentlig snarere var en dekonstrueret én af slagsen. Og måske også lige lovlig alternativ (og en anelse for lille) for os damer, der alle var ret så decemberforfrosne og sultne – og bare havde glædet os til at sætte tænderne i en stor juicy sandwich. Men det kan jo være en smagssag. Der var i al fald ualmindelig hyggeligt i delien og caféen – og om ikke andet, så bare for at snuse rundt i butikken, så skal jeg helt sikkert forbi Urban Deli, når jeg lige om straks rammer den svenske hovedstad endnu engang.

Man finder helt præcist Urban Deli her: Nytorget 4, Södermalm, Stockholm

urbandeli4urbandeli6urbandeli5

5 kommentarer

 • Det ser super lækkert ud:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ville jeg gerne have et lignende sted, hvor jeg bor. Jeg var der for kun halvanden måned siden og drømmer allerede om at komme tilbage igen. Der ligger i øvrigt et andet fødevaremarked lige i nærheden, hvor markedsstaderne også har op til 6 siddepladser og serverer enkelte retter. Desværre kan jeg ikke huske, hvad det hedder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Åh ja – det mangler netop lige her i nærheden også! OG tak for tippet med fødevaremarkedet, det må opsnuses 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for et godt tip! Vi har gået og overvejet en weekendtur til Stockholm, og nu fik jeg da lige lidt ekstra motivation 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Velbekommen – og det skal I så meget gøre! Stockholm er så fin en by 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KARRYSUPPE