TOUCHDOWN ROME

PÄRLANS KONFEKTYR

parlans1
Svenskerne kan mange gode ting – bl.a. lave extrasaltet Bregott smør, hvilket jeg altid må have med hjem fra et besøg i det svenske. De kan også lave ret så mean kanelbuller og kötbuller – hvilket jeg også altid skal spise mig en pukkel til i, når jeg er i det svenske.

Og så har jeg på min netop overståede weekendtur til Stockholm fundet ud af, at de også er jävla gode til at det med at lave karameller – eller ‘kola’, som de af en eller anden grund kalder det. I hvert fald er de her små (og desværre smådyre) sataner fra Pärlans konfektyr blandt nogen af de bedste karameller jeg nogensinde har smagt. Bløde, chewy og med smag af det de rent faktisk lover. Og prøv så lige at tjek hjemmesidens look som en start. Totalt pastelfarvet retrofinhed udover det hele!

parlans3
Foto fra hjemmesiden

Man kan desværre ikke købe Pärlans ‘kola’ herhjemme – men de sælges rigtig mange steder i Stockholm, og det ser også ud til, at man kan finde dem i Malmö, Helsingborg og Göteborg, der jo er en anelse nærmere på vores breddegrader. Ellers har de faktisk en Tictail webshop, hvor de skriver, at de måske kan være søde og sende pakker til Danmark, hvis man skriver en flink mail til dem:)

parlans2

7 kommentarer

 • Det kunne være man skulle skrive en flink mail til dem så:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih hvor fint! Kanelbullar og köttbullar er også blandt mine klare favoritter! Jeg har bare aldrig været tættere på “ægte” svenskhed end IKEA 🙂

  Hilsen
  Nadja

  cinnamonplease.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øj, det er jo efterhånden farligt at tage til Sverige, jo flere ting man opdager. De ser sindsygt gode ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øj, det bliver jo farligt at tage til Sverige efterhånden. Nøj de ser dejlige ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  Prøv Lentz Chocolatier karameller, nu ved jeg ikke hvor du bor, men hvis du kommer forbi rutuden i hellerup, eller hos frederiksberg købmanden, eller hvis du falder over dem, de er super gode, og ikke klistret som mange karameller er! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pärlans konfektyr

  Så roligt att du tycker om våra kolor!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Jamen altså, de smager jo alt for gott og ser alt for fine ud – what’s not to like 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOUCHDOWN ROME