FORMULA 1: SURE GAMLE MÆND OG HERLIG UFORMEL MAD

SKYR MED GULEROD OG LAKRIDS

 photo skyrmedgulerodoglakrids_zps7426abde.jpg

Da jeg sad og kiggede mine billeder igennem fra før vi tog til Rom, faldt jeg lige over det her billede af en rigtig lækkerbidsken: Skyr med revet gulerod og lakrids. Ja, det lyder måske lidt utraditionelt og ikke lige umiddelbart en kombination, jeg selv ville have fundet på. Men så var det jo heldigt, at Clausen så noget morgenfjernsyn, hvor denne kombination blev anbefalet.

Vi har udover revet gulerod og rålakridspulver eksperimenteret med at putte lidt andre elementer på. Her blev det usaltede cashewnødder og mynte, som fungerede virkeligt godt sammen med. Citronskal er også virkeligt lækkert til. Guleroden giver en rigtigt fin og delikat sødme til skyren og lakridsen giver kant og sødme. Vær dog varsom med lakridspulveret. Jeg synes hurtigt det kan kamme over og blive lidt kvalmt. Men prøv dig frem, det kan være du har en anden lakridsgrænse end mig.

Lakrids-gulerods-skyren er god både som morgenmad (eller del af en morgenmad) eller som et mættende mellemmåltid med masser af god smag.

Jeg tror, jeg skal til at kigge kameraet lidt mere nøje igennem, mens vi er væk og få samlet op på uudgivne indlæg derhjemmefra. Jeg kommer også til at viderebringe en masse af mine Rom-tips, men jeg tænker, at det godt kan synes lidt langt væk, hvis man ikke lige står og skal til Rom selv. Stay tuned.

4 kommentarer

  • Lasse Jensen

    God eftermiddag!

    Lyder da som en okay kombination kan jo serveres til mange forskellige ting, f.eks. lækker stegte kyllingelår og hasselbagte kartofler:-)
    Tak for tippet!

    Lasse
    http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Julie

      Hej Lasse
      Jeg har hele tiden tænkt anretningen som et sødt indslag og mere morgenmads/desserterstatning. Men når du nu skriver kyllingelår og kartofler, så synes jeg egentlig at det lyder meget fornuftigt også! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille

    Lyder som en spændende kombi! Skal til Rom og omegn med børn og mand til september – så vil meget gerne høre tips! Ikke mindst til god madsteder 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Julie

      Det er noteret, Camille. Jeg skal nok komme med flere anbefalinger. Men tjek også kategorien Rom under Det store udland i højre side af vores topmenu. Der ligger allerede en del tips! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FORMULA 1: SURE GAMLE MÆND OG HERLIG UFORMEL MAD