TO DIE FOR VAFLER!

KLAR PARAT PÅSKEFROKOST

gravadlaks4

Selvom jeg ganske snart smutter fra det danske land og spenderer påsken i Tel Aviv, så har jeg alligevel nået en lille forsmag på påsken med hyggelig påskefrokost blandt et større hold veninder + kærester og børn her i weekenden.

Jeg havde vanen tro min klassiske lakseroulade med – og det fik mig til at tænke på, at det da ville være meget passende med et par tips til andre gode påskefrokost-retter her på falderebet til helligdagenes spisegilder.

Der kan sikkert hittes mange andre gode opskrifter på bloggen, men jeg vil i dagens anledning fremhæve et par nye og gamle klassikere:

 

svansoe9

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TO DIE FOR VAFLER!