PASTA CARBONARA PÅ OSTERIA LA GENSOLA

HVAD VIL DU HA’ MERE AF?

coop-kampagne
Som I nok allerede har luret, så elsker vi god mad og god kvalitet her på bloggen. Og bloggen er i bund og grund vores forsøg på at dele den madglæde og måske også inspirere andre til at dyrke madglæden og få nye smagsoplevelser uden at madlavning skal ophøjes til større gastronomiske projekter. Og så elsker vi selvfølgelig også selv at læse andres ord om mad – for der er ikke noget der er mere befordrende for madglæden end at få inspiration og nye input til hvad god mad er.

Der er ingen tvivl om at der er forskel på, hvad definitionen på god mad er alt efter hvem man spørger. Nogle går meget op i økologi, nogle går op i pris. Nogle går op i lokalproducerede råvarer, mens andre sætter stor pris på eksotiske varer eller specialprodukter.

Coop har sat sig for at sætte kvalitet på danskernes dagsorden og vil derfor gerne vide hvad kvalitet og god mad er for DIG. Hvad vil du gerne have mere af på hylderne i Kvickly, Brugsen, Irma og Fakta?

For at få svar på det spørgsmål har Coop lanceret en facebook app, hvor man kan vælge tre ud af otte varegrupper, som man gerne vil have mere af i Coops butikker – f.eks. økologiske produkter, danske varer eller sunde varer.

I kan selv vælge på Coops facebook-app her

Vi er generelt fan af at forbrugerne gives øget valgfrihed, når det handler om indkøbsmuligheder –  og synes det er et superfint initiativ fra Coop’s side. Derfor har vi naturligvis også været inde og vælge, hvilke tre varegrupper vi gerne så endnu mere af i butikkerne. Kan I gætte, hvilke tre kategorier vi har stemt på??

Og I kan kigge med på vores facebook-side her

coop-kampagne-3

Dette indlæg er sponsoreret, men som altid 100% udtryk for vores egne holdninger 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PASTA CARBONARA PÅ OSTERIA LA GENSOLA