GELATO GELATO GELATO - DEN ULTIMATIVE ISGUIDE TIL ROM

HVOR OG HVAD BØR MAN SPISE I MILANO?

italy6
Om snart ikke så forfærdelig lang tid udvides mit liv med en lille bæbs – og som berettet om her, så er det samtidig ikke så forfærdelig længe siden, at min kæreste og jeg mødte hinanden, så vi har i bogstavelig forstand sat fuld speed på at nyde tosomheden i det store udland inden der kommer et lille nyt menneske ind i vores liv, som vi skal passe på – og jo nok i et vist stykke tid, primært passe på inden for Danmarks grænser.

Derfor har vi også udnyttet ferier og helligdage til fulde her i foråret og forsommeren – og udover den for nyligt overståede Tel Aviv tur, står den lige om lidt på pinse i Milano (og på et absolut hængende hår inden flyselskaberne ikke vil flyve med mig længere:)) – en weekendtur til London.

Italien er dog et relativt uudforsket land for mig vedkommende – og bortset fra en skiferie i Lugano, en weekendtur ved como-søen og sidste års cykelferie i Toscana (hvorfra de afbillede godter blev hjembragt), så har jeg faktisk ikke set nogen som helst andre egne af støvle-landet.

Derfor må I også meget gerne smide anbefalinger af sted i kommentar-sporet, hvis I har gode råd til, hvad og hvor man bør spise i Milano! Og egentlig også bare tips til Milano i det hele taget. Min kæreste joker med, at det jo bliver en billig tur, når jeg nu som højgravid nok ikke lænser byens tøjbutikker, men altså solbriller, sko og tasker kan man jo altid købe uanset livvidde, så anbefalinger til gode butikker og anden shopping, modtages også gerne 😉

italy2

7 kommentarer

 • Endnu en gang tillykke Emilie 🙂
  La Cucina Nada har lige været i Milano og lavet en fin foodie guide http://lacucinanada.com/2014/05/06/foodie-guide-til-milano/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Tak Lise – og tak for tippet til La Cucina Nadas fine guide! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så lykkedes det mig at få lov at læse indlægget, og komme udenom den reklamefilm 🙁 🙂

  Ville dele mit link til Foodie Guide i Milano, som jeg skrev til jer på Instagram, men det har Lise allerede gjort, tusind tak for det!

  Hav en skøn tur, det er faktisk en ret romantisk by, så mon ikke I får nydt det? Skriv endelig hvis du har spørgsmål, jeg har det ret så friskt i erindringen stadig.

  Ciao,
  La Cucina NADA

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Yes, Lise havde sgi været hurtig og sej og allerede delt din fine guide, som jeg lige har været inde og lure på – tusind tak – jeg gir lige lyd fra mig, hvis jeg har spørgsmål 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida V.R.

  Pagik har også lige lavet en guide til Milano. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Emilie, tillykke med den kommende bebs! Jeg har boet i Milano, og der er nogle steder, jeg bare altid må hen, når jeg besøger byen…

  1. Naviglio Grande er et virkelig hyggeligt område nede ved kanalerne med en masse barer 🙂

  2. Derudover er “Mucche e Buoi dei Paesi Tuoi” på Corso di Porta Ticinese et besøg værd – de har fantastisk kød: http://www.muccheebuoi.it!

  3. Bag il Duomo (den store domkirke i Milano), finder I “Luini”, som har Milanos bedste panzerotti (fritterede indbagte pizzaer) – det er lysår bedre, end det lyder: http://www.luini.it

  4. Vil man have is, er “Bianco Latte” il posto giusto 😉 http://www.biancolatte.it/it/gelato

  5. Sidst men ikke mindst SKAL I bare lægge vejen forbi “C’era una Volta una Piada”, som laver helt fantastiske piadine (en slags fyldte pandekager) – man får MEGET og GODT for FÅ penge: http://www.ceraunavoltaunapiada.it – jeg har været på den, der ligger ved metro st. Sant’Agostino mange gange – den er så hyggelig og autentisk: “restauranten” er bygget op som et køkken, hvor man spiser ved køkkenbordet, mens kokkene bager pandekagerne foran en 🙂
  Det blev en længere smøre… Jeg håber, jeg kunne hjælpe lidt.

  Rigtig god tur!!

  Mange hilsner
  Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Åhhh – tusind tak Caroline – sikke mange dejlige tips, så herligt!! 🙂

   Kh Emilie G&G

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GELATO GELATO GELATO - DEN ULTIMATIVE ISGUIDE TIL ROM