DANSKE JORDBÆR – MED ET LILLE TWIST
Ejjjj danske jordbær altså! Jeg ELSKER dem! Jeg modstår fristelserne og venter (u)tålmodigt på de første danske ikke-drivshusdyrkede jordbær, fordi de simpelthen er de bedste. Synes slet ikke at udenlandske eller drivhusdyrkede jordbær er det samme – og så vil jeg hellere undvære. Men NU er de her. Og så skal der edderrådme spises igennem!
Når nu de røde bær smager så fandens godt, så synes jeg at tilbehøret skal være meget, meget enkelt. Jeg er derfor mest en jordbær med fløde-kinda-girl. Dog er jeg de seneste år blevet stor fan af at piske fløden let. Så hænger fløden bedre ved og jeg synes at sukker bliver helt overflødigt (Har i det også sådan, at det er som om fløden bliver sødere af at blive pisket?).
Den anden dag rev jeg en lille smule citronskal ud over min lille skål jordbær-fløde og DET spillede altså virkelig godt!
Jeg købte mine jordbær i Rokkedysses lille biks inde ved Torvehallerne (Emilie besøgte deres “hovedkontor” for nylig – det kunne vist også anbefales). Jeg valgte sorten Flair, som var superrøde, søde og saftige!
Fantastisk når noget så enkelt kan smage så himmelsk! 🙂 Elsker bare danske jordbær OG flødeskum, og det lyder skønt med citronskal også. Kunne også være limeskal, det går så godt med jordbær.