SOMMERLIG RISOTTO

DANSKE JORDBÆR – MED ET LILLE TWIST

 photo jordbaeligrtwist01_zps872e561c.jpg

 photo jordbaeligrtwist05_zps3c48df7e.jpg

Ejjjj danske jordbær altså! Jeg ELSKER dem! Jeg modstår fristelserne og venter (u)tålmodigt på de første danske ikke-drivshusdyrkede jordbær, fordi de simpelthen er de bedste. Synes slet ikke at udenlandske eller drivhusdyrkede jordbær er det samme – og så vil jeg hellere undvære. Men NU er de her. Og så skal der edderrådme spises igennem!

Når nu de røde bær smager så fandens godt, så synes jeg at tilbehøret skal være meget, meget enkelt. Jeg er derfor mest en jordbær med fløde-kinda-girl. Dog er jeg de seneste år blevet stor fan af at piske fløden let. Så hænger fløden bedre ved og jeg synes at sukker bliver helt overflødigt (Har i det også sådan, at det er som om fløden bliver sødere af at blive pisket?).

 photo jordbaeligrtwist04_zps5e19cc2d.jpg

 photo jordbaeligrtwist02_zps83c19e9c.jpg

Den anden dag rev jeg en lille smule citronskal ud over min lille skål jordbær-fløde og DET spillede altså virkelig godt!
Jeg købte mine jordbær i Rokkedysses lille biks inde ved Torvehallerne (Emilie besøgte deres “hovedkontor” for nylig – det kunne vist også anbefales). Jeg valgte sorten Flair, som var superrøde, søde og saftige!

3 kommentarer

 • Fantastisk når noget så enkelt kan smage så himmelsk! 🙂 Elsker bare danske jordbær OG flødeskum, og det lyder skønt med citronskal også. Kunne også være limeskal, det går så godt med jordbær.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Limeskal er helt sikkert også en rigtigt god mulighed!! Ellers er brombær min favorit til lime 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har aldrig prøvet og piske fløden let, men det være man skulle prøve det! Vi har også lige købt Danske jordbær i dag, de er simpelthen bedst.

  Kig gerne forbi min blog, hvis du lyster. Knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMERLIG RISOTTO