MADEVENT ROSKILDE FESTIVAL: HJEMMELAVET SLUSH ICE

FOR 7500 KRS FAKTA, TAK!

 photo faktakonk01_zps76c72ae4.jpg

Okay, hør lige her: Fakta kører en rimeligt rart konkurrence pt., hvor du har mulighed for at vinde 7500 kr på et Coop Mastercard, der kan bruges i alle Faktas butikker. Yes, du læste rigtigt: Syvtusindfemhundrede kroner! Det svarer til små 3 måneders madbudget her i hytten! Hvor rart kunne det ikke lige være, at få stukket sådan et kort i lommen og dermed få frigjort madbudgettet til sjov og spas?

Det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen er at tilmelde dig Faktas nyhedsbrev lige her. Det kan nærmest ikke være nemmere.

Jeg rundede lige Fakta med Benny den anden dag, og smed nogle af mine yndlingsfaktavarer i kurven. Er særligt glad for nogle af de store Fakta’er, bl.a. den i starten af Frederikssundsvej og “den lokale” i Islev tæt ved vores kolonihavehus.

Thises øko mejeriprodukter ryger altid i kurven, når jeg handler i Fakta. Thise Blanc har jeg skrevet om her – den hedder bare noget andet i Irma 🙂 Aalbæks øko-leverståhej smagte jeg hjemme hos Emilie en dag, og det er altså én af de bedste der findes, skulle jeg hilse at sige. Fynsk forår er efter Clausens udsagn en af de bedste danske øl på markedet og kommer altid med hjem fra en tur i Fakta. Og så er jeg svært begejstret for, at Fakta ofte har Urtekrams produkter på hylderne. Bl.a. er deres olivenolie rigtigt lækker (selvfølgelig havde de den lige præcis ikke, da jeg var forbi, men rosinerne er nu også lækre!) Sidst men ikke mindst er jeg ret taknemmelig for Faktas tilbagevendende tilbud på Bugles-chips. Tit kan man få en pose for 9 kr. Det kan jeg altså ikke stå for!

Skal du være med i opløbet om et 7500-krs tilskud til madbudgettet? Så meld dig til lige her. 

Og så er jeg i øvrigt nysgerrig! Hvad ligger jeres månedlige madbudget på? Og er der nogle varer I altid skal have, når I er i Fakta?

Indlægget her indeholder affiliate-links. Det betyder, at vi får en lille mønt, hver gang én af jer skriver jer op til Faktas nyhedbrev via et link fra vores blog. 

 

3 kommentarer

 • ME

  Thiese appelsin youghurt!! Smager overhovedet ikke som andre! Helt fantastisk. Bedre end slik

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har en Fakta QUIK ca. 75 meter fra vores hjem, og bruger den rigtig meget. Køber mange dagligvarer og de har især fået fokus på madspild, så de sætter rigtig mange varer ned så jeg kan få økologiske varer til virkelig gode priser. Mejeriprodukter mv. og så er jeg med, at de har 4 økoæg til 13 kr. Fakta har også gode lammepølser som jeg bruger til pølsehorn. Det vil jeg hellere have en svinekød.

  kunne være skønt at vinde gavekort på 7500 kr. for jeg har en teenager som rydder køleskabet lige så hurtigt som jeg fylder det, ha!

  og jeg køber altid friske råvarer – økologisk og dansk og så er det fedt at FAKTA både har fokus på madspild og på økologiske varer til fair priser.

  Go’ søndag. :0))
  smil Lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Vores madbudget har været til den skrabede side de sidste par år efter vi købte en andelsbolig mens vi begge var på SU. 2000 kroner om måneden, så det har været en udfordring, men er gået overraskende godt. Vi har brugt Københavns Fødevarefællesskab og derfor fået dækket vores grøntbehov med lækre øko-sager for 200 kroner om måneden + det løse ved siden af. Min far er kødgrossist, så han fylder løbende lidt i fryseren og så shopper vi en del på tilbud. Fx blå dage i Irma, når der er 25% på al øko mv. Nu sætter vi budgettet op men ikke til mere end 2500 kroner pr. måned, fordi vi er blevet gode til at lave lækker mad med gode råvarer for få penge. Derfor ville det nu alligevel være ret så lækkert at vinde Fakta konkurrencen og bruge de penge på noget andet og lækkert.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MADEVENT ROSKILDE FESTIVAL: HJEMMELAVET SLUSH ICE