ISKOLD KAFFESJUS

KUK-KUK FRA KOLOLAND

 photo IMG_7303_zps07db89e2.jpg

 photo IMG_7285_zps19ef2268.jpg

Tænkte at jeg lige ville tjekke ind med en lille stemningsrapport fra sommerresidensen. Vi tilbringer al vores tid i vores lille kolonihave, som vi købte sidste år og først lige har indviet sådan for alvor med at bo og sove i. Indtil da har vi bare været herude for at male/ordne osv. Et evighedsprojekt, særligt når det inkluderer en baby på armen!

Kololivet byder på en del mindre elektronisk udstyr og onlinetid end sædvanligt, og derfor har det også været lidt småt med indlæg fra min hånd. Jeg tænker dog at de fleste af jer nok også spenderer en del tid udendørs væk fra computeren i disse dage, så på den måde går det lige op.

Selvom alt er noget mere håndholdt her i kololand, så spiser vi stadig godt. Det skorter ikke på besøg fra gode venner og familie – og så har vi heldigvis gode venner på samme vej som os, som altid er klar på kaffe, sun lolly-besøg og madorgier.

 photo IMG_7304_zps657113b2.jpg

Der er skovjordbær rundt omkring i haven. De smager parfumeret og ret vidunderligt. Det synes Benny også og øver sig i at hapse dem mellem to fingre.

 photo IMG_7276_zps677cd176.jpg

 photo IMG_7281_zps17e3f8d5.jpg

Vi testede den ovn, der stod i kolonihaven ved at lave en kæmpe frilandsbasse af en flæskesteg. De blev puttet i vores madvenners formidable boller og blev dermed til nogle moppedrenge af nogle flæskestegssandwiches. Nøjjjj det var godt. I øvrigt vil jeg godt lige smide en anbefaling efter den blå øl på billedet. Jeg har skrevet om Nordic før, men her i sommerheden og i kololand gør de sig bare ekstra godt. De er læskende og smager af (“rigtig”) øl – faktisk gør de det så godt, at jeg ikke kan have dem i fred for de ikke-ammende og mændene 🙂

 photo IMG_7284_zps7e0e8710.jpg

 photo IMG_7298_zps79f580c8.jpg

For lige at slå os selv helt omkuld, blev der serveret ribskringle til dessert. OMG det er altså lækkert. Vi var fire og spiste den hele undtagen en lille snip af enden, som Clausen og jeg delte til morgenkaffen på vores terrasse. Luuuksus!

 photo IMG_7293_zps8e155dcf.jpg

Der er blevet nydt en del drinks i løbet af eftermiddagen og sommeraftenerne. Her en spritze, som vi bl.a. også nød i Rom. Superdejlig let og bittersød. Jeg tynder min op med ekstra danskvand, så alkoholprocenten ikke er så høj.

 photo IMG_7320_zpsad323bb7.jpg

Et lille smut ind til Ørstedsparken blev det også i sidste weekend, for at fejre min allersødeste blogmakkers baby in spe. Selvfølgelig med lækre snacks, sandwiches og snolder.

3 kommentarer

 • Marie

  Mmm, den flæsestegssandwich! Hvad er det mon for en slags sennep, du har på? Hvor er den fundet henne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Mmmh, flæskestegssandwich! Hvor mon du har købt din sennep?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Hej Marie.. Senneppen her er en blanding af den klassiske dijon og den grovkornede (Begge fra Maille, der vist sælges i de fleste Superbest, Irma, Kvickly m.m.) og en hjemmerørt mayo! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ISKOLD KAFFESJUS