SØD OG SALT MELONSALAT
Emilie
Til et lille tapasbord den anden aften biksede jeg denne meget nemme melonsalat sammen, som er en klar anbefaling værd – og dur særligt godt til sådan lidt mellemøstligt tilbehør som hummus, fladbrød, falafler og andet i den dur.
Som salat – blandt meget andet på et tapasbord – til ca. seks personer, brugte jeg:
- 1/2 medium vandmelon – kernerne fjernet
- 1/2 udkernet og groftskrællet agurk
- 75 gram fast feta fra blok
- God olivenolie og balsamico-eddike
- Et godt kværn sort peber
Melon og agurk skæres i små tern af ca. 1-2 cm og fordeles på et fad eller i en skål. Fetaen smuldres over (lettest at gøre mellem rene fingre) og olivenolie samt balsamico ‘drizzles’ forsigtigt over. Giv til aller allersidst det hele et godt kværn peber (salten får du fra fetaen) og servér.
Ingen kommentarer endnu