CAJUNCOWBOYKYLLING

SVINSK GODT: HARRYS PLACE

 photo harrys02_zps4a6b9d00.jpg

 photo harrys01_zps03d49807.jpg

Et sted, som du må og skal kende, hvis du er glad for grillbarer, gode pølser og ikke mindst flæskestegssandwich er Harrys Place. Den lille biks ligger på Nordre Fasanvej og gør ikke meget væsen af sig (det er sådan en lille hvid boks, der ligger klemt inde mellem et par huse ikke så farligt langt fra Nørrebro St. Står du stille og betragter stedet udefra et stykke tid, vil du hurtigt opdage en god trafik til og fra stedet – særligt ved frokosttid er der run på. Og det med god grund! Harrys serverer nemlig – foruden de særproducerede store pølser, som lystrer navnet Børge – en herlig og snasket flæskestegssandwich.

Der er ikke meget new nordic gourmet eller spelt over den. Til gengæld er den old school, saftig og charmerende som bare fanden.

Clausen hev mig med derned, da han fik ondt af mig, fordi jeg ikke havde smagt den legendariske flæskestegssandwich. Vi kantede os ind i det snævre lokale og bad om 2 stks, men ak. Harry, hvad han vist i øvrigt ikke hed, kunne kun mønstre én, da han ikke havde flæskesteg nok. Det viste sig så at være fordi, at der skal en 3-4 cm tyk skive i før sandwichen er god nok. Til gengæld bliver den så omfavnet af verdens mindste og blødeste bolle, som jeg jokede med mest af alt var en slags praktisk foranstaltning i form af en spiselig holder. Herudover bliver flæskestegen klædt i rødkål og remo og så er der ellers serveret.

Supersaftigt kød, salt og sprødt svær, syrlig rødkål og syltede agurker, sød remo og bolle. En flaskecola gør ikke anretningen dårligere – og så kan du samtidig nyde en lille bid af vores herlige KBH. Der er god stemning hos Harry, masser af mænd (mange af dem med maver) og jeg synes ærligt talt at det er et lille stykke kulturhistorie, der ligger der på Nordre Fasanvej..

Jeg skal helt sikkert forbi Harrys igen inden længe – måske efter en Børge med krudt næste gang.

Du finder Harrys place på Nordre Fasanvej 269, København NV

4 kommentarer

 • Uhm flæskestegs burger.. Vi har et sted i Horsens Bossen og Bumsen og de laver bare de bedste flæskestegs burger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Ahh det lyder herligt, Anna-Sofie! Godt at vi både i Horsens og Kbh kan få fat i de herlige sager!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hørt! Den er virkelig i orden 🙂 Men jeg bliver nødt til at slå et slag for flæskestegssandwichen fra Isted Gril. Tror faktisk at det er min livret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Jeg tør næsten ikke sige det, men jeg har aldrig smagt flæskestegssandwichen fra Isted Grill. En fejl i min ellers gode opdragelse! Må forsøge at råde bod på det snarest!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CAJUNCOWBOYKYLLING