GRØN GRATIN (MED ET STREJF AF KØD)

MMMMBOB, IBOB – ALL I WANT FOR CHRISTMAS

koekkenoensker

Nå, det skal da ikke kun være Julie, der beretter om nye køkkenønsker. Af uransagelige årsager har vi nemlig her på bloggen synkroniseret vores boligforandringer. Julie flytter (og bygger nyt køkken) – og jeg (= kæresten) har nu stort set færdiggjort vores nye køkken. I processen er der blevet ryddet rigtig meget op – og smidt meget ud. Det er derfor næsten blasfemi at føle et behov for flere sager, men sådan en omgang oprydning og nyt look i køkkenet kaster alligevel lys over nogle sager, som ville pynte (eller være praktiske) i de nye omgivelser.

Jeg har fundet ovenstående sager på hjemmesiden iBob.dk, der sælger alt mulig godt og blandet til hjemmet – og lige nu kan du simpelthen vinde julegaver fra sitet til en værdi af 20.000 kroner (ja du læste rigtigt – freaking 20.000 kroner!!!), hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev.

1. Senta rød- og hvidvinsglas fra Iitala Først og fremmest blev jeg ret så glad, da jeg opdagede, at de solgte mine Senta vinglas fra Iitala. Købte dem for hundrede år siden og har ikke kunne hitte dem nogen steder i den fysiske verden siden!
2. Magnetisk knage fra Trip Trap Dernæst forekommer de her knager/magnetiske knivholdere pivpraktiske og pæne i et lille køkken.
3. Gense Grillpande Og sådan en god støbejernsgrillpande her mangler vi faktisk. Min mor har arvet en fra min mormor, der ligner den til forveksling – og den kan altså  sit kram skal jeg hilse og sige!
4. Teema krus fra Iitala– De her krus har jeg faktisk allerede og bruger flittigt sammen med mine Mumi-krus af samme størrelse. Der er ikke noget termosjov her – de har bare den helt rette størrelse til en god kop te.
5. Stelton termokande i kobber OK – gemmer faktisk også sådan en gammel Stelton-kande et sted i skabene, men en opdateret version i kobber må næsten være på sin plads, da jeg efterhånden er den eneste dansker, der ikke ejer en brugsgenstand i det eftertragtede metals farve 😉
6. Rigtig ovnfast fad Endelig, så kunne vi ret så godt bruge et lille og pænt ovnfast fad. Når man nu de fleste aftener kun er to om middagsbordet, så er de hersens fancy store lasagnefade, vi holder os ret upraktiske.

Husk det nu – gaver til en værdi af 20.000 kroner kan du vinde, hvis du tilmelder dig iBob’s nyhedsbrev!! Nærmere bestemt er gaverne (og de mange monetos) fordelt på følgende goodies:

  • 5 x gavekort á 1.000 kroner til køb på iBob.dk
  • 1 x Fey fuldautomatisk kaffemaskine
  • 1 x OBH Nordica Hercules køkkenmaskine (copper)
  • 1 x Global SAI kokkekniv og 1 x Global SAI brødkniv
  • 1 x Rosendahl Grand Cru jubilæumstermokande

 

Dette indlæg er sponsoreret af iBob.dk – det betyder, at vi får en lille skilling, hvis I tilmelder jer nyhedsbrevet.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GRØN GRATIN (MED ET STREJF AF KØD)