ER DU BRØDFLOV?
Hvis ikke, så kan vi stærkt anbefale at du bliver det – snart! Brødflov er nemlig Frederiksbergs og i al fald Falkoner Allé’s bedste bager og nu også konditori/café. Vi har længe nydt særdeles godt af deres fantastiske rugbrød (som jeg også har flaget lidt for her) – og kruskakerne-brød, for ikke at tale om deres luskede kanelmonstre, der bare ligger der i vinduet og glor olmt på én, så man bliver nød til at hapse en eller flere med på vejen.
Og nu har de brødflove fætre så åbnet en café/bager. Vi testede Brødflovs brunch denne solskins-søndag-morgen med barnevognen på slæb (og det var altså ikke et problem at få lov at tage den med ind i biksen, hvilket er fedt med en halvsovende baby (der så nærmest vågnede med det samme vores mad kom;)). Brunchen minder lidt om den man får hos Nordisk Brødhus. Her bare uden brødhusets lettere kaos og lange ventetider.
Brunch-brættet var godt toppet op med blødkogt æg, skyr og sublim lemon curd, wienerbrød (jeg valgte min yndlings – en tebirkes) og bolle efter eget valg. God gouda, super skagenskinke, gedigen gedeost og sød-sur stikkelsbærmarmelade som tilbehør. Og vi blev faktisk så mætte af det herlige traktement, at vi måtte få vores wienersnask som takeaway.
Brunchen ligger på fair 100 kroner per næse – og som sagt bliver man rigeligt mæt – og undgår tarvelige industrielle pandekager og røræg væltet i ahornsirup, der smager af røget laks fra en pakke.
Brødflov ligger på Falkoner Allé 34
Hvor ser det bare delikat og lækkert ud!! MUMS!! Hvad er det gule i bunden af jeres yoghurt?? Og hvad er det I får at drikke til? Er prisen inkl. drikkevarer?