HJEMMEGJORTE FISH N' CHIPS

THE-TID

 photo thetid01_zps6eb2f338.jpg

 photo thetid03_zps313d45da.jpg

Her i vinterhalvåret er der altså noget helt særligt over en dampende varm kop the. Jeg drikker næsten hver aften en kop the eller to, og det giver ro og varme, synes jeg. Hvad er det egentlig for noget med varme drikke? Både the og kaffe kan have sådan en selvforkølelse-moment of zen-ting over sig.

Jeg har nogle forskellige favorit-theer jeg skifter lidt mellem alt efter humør og lagerbeholdning. For nylig blev lageret fyldt godt og grundigt op, da jeg fik tilsendt prøver af mærket Shoti Maa, som laver urtethe ud fra ayurvediske principper.

 photo thetid05_zpsff79cef1.jpg

 photo thetid02_zps88736e17.jpg

Jeg er langt fra kommet igennem dem alle sammen, for jeg er kommet til at stoppe lidt op ved den her med citron og ingefær. Den har den perfekte balance mellem citron og ingefær for mig, hvor jeg kan smage begge dele, men theen stadig er mild og god. Thumbs up her fra og klart en anbefaling værd, hvis I er til den slags the.

Med det nye år er den store nedtælling til flytning skudt i gang hos mig. Vi skal være ude af vores lejlighed om sølle 14 dage og den nye mangler altså lidt – for at sige det mildt. Meget mildt. De fleste vægge står hvor de skal, nogle af dem er malet, der er intet køkken og gulvene skal også slibes og lakeres/vokses/et eller andet. Og så skal der selvfølgelig pakkes ned i den gamle lejlighed. Pyha. Kombineret med sød og sjov og krævende 15 måneders barn, der har besluttet sig for at få 4-5 tænder samtidig, så er det sgu lidt overvældende. Forsøger at tvinge overskuds-ja-hatten ned over krydderen og må forsøge at fokusere på, at inden længe kan jeg drikke mig en kop varm the i min nye fine lejlighed!

Er du også glad for the, så tjek disse gode the-tips ud og bliv endnu bedre til at brygge the. Du finder flere af vores the-anbefalinger her og her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HJEMMEGJORTE FISH N' CHIPS