EN SVENSK BASTARD

HANE I VIN

coqauvin3
Mens det stadig er koldt udenfor, så kan jeg da stærkt anbefale at bikse sådan en coq au vin fætter her sammen. Opskriften fandt jeg henne på Politiken fra de gode brødrene Price – og da jeg svagt kunne huske den fra et af deres tv-programmer – og bare synes det lød rigtigt, så var der jo ikke grund til at lave så meget om der.

Bortset fra, at jeg manglede bacon. Og blegselleri. Og persille. Og hønsebouillon. Men det gik. Jeg erstattede hønsebouillonen med grøntsagsbouillon – og de andre manglende sager måtte man drømme sig til. Jeg ærgrer mig dog stadig over ikke at have husket baconen. Det gør jeg en anden gang. Jeg lod heller ikke kyllen marinere natten over, men nøjedes med at lade den sovse rundt i sin rødvinsmarinade fra morgenstunden. Det blev helt fint.

Kyllen var forresten fire flotte hele kyllingelår fra De fem gårde, der var en del af et pakketilbud hos Kvickly her i starten af ugen. De var virkelig fine og smagfulde, så falder man over dem på sin vej, kan de godt anbefales.

coqauvin coqauvin2

1 kommentar

  • Tak for en super lækker opskrift. Vi har havehøns, og denne opskrift bliver perfekt, til når hanekyllerne skal sorteres fra. Sidst vi havde hanekyllingerne, var der rent faktisk en af dem, der hed Coq au Vin 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN SVENSK BASTARD