FASTELAVN ER MIT NAVN, BOLLER VIL JEG HAVE

VINDER AF INNOCENT-KONKURRENCEN

innocentsmoothies
Så er der simpelthen lukket og slukket for konkurrence-butikken og trukket en tilfældig og heldig vinder af en måneds forbrug af Innocents nye smoothies. Det blev “Sysleren”, hvis gode råd til sundhed var, at lade være med at få børn (med en smiley ;)) – men hold nu op, hvor kan jeg forholde mig til det!

Har ALDRIG, som i ALDRIG været på penicilin eller fejlet noget der var værre end en forkølelse og en brækket arm indtil jeg fik min datter og nu er det som om, at dårligdommene står i kø, selvom hun ikke engang er startet i vuggestue endnu. Men så er det godt, at jeg har 238 gode råd til at holde sig sund i de kolde måneder liggende her på bloggen i form af jeres gode svar.

Jeg kan afsløre, at følgende tips i prioriteret rækkefølge var rimelig gennemgående:

  1. Spis masser af ingefær!
  2. Gerne i kombination med citroner – eller bare citroner for sig selv
  3. Spis sundt
  4. Kom udenfor – ALT hvad du kan
  5. Dyrk motion (fx udenfor)
  6. Pas din nattesøvn
  7. Pak dig ind i uld, mens du passer din nattesøvn

Så værsgo – nu skulle det være let at holde snuen for døren her i de sidste krampetrækninger af vintersæsonen, også selvom du ikke var den heldige vinder 😉

Indlægget er udgivet i samarbejde med Innocent

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FASTELAVN ER MIT NAVN, BOLLER VIL JEG HAVE