SUBLIM STENBIDER-RET

G&G HOME EDITION: MIT OPHOLDSRUM

opholdsrum3
OK – Måske I bare overhovedet ikke gider at se på vores hjem, når I plejer at komme her for opskrifter eller restaurantanmeldelser. Men jeg gør sgi et forsøg. Faktisk ville jeg som en start vise jer mit fine nye køkken, men det rodede lige lidt rigeligt til en foto-session. Derfor bliver det første “se mit hjem”-indslag naboen til vores køkken. Nemlig opholdsrummet, der er åbent ud mod køkkenet. Og om I vil det eller ej – så følger køkkenet, og hjemmets øvrige rum nok også i den nærmeste fremtid.

Faktisk er opholdsrummet også spritnyt. Vi har nemlig lige leget tetris med lejlighedens ca. 80 kvadratmeter og flyttet sofa-området sammen med spisestuen. Det var lige som lidt nødvendigt, da lejlighedens beboere er gået fra én til tre på ca. to år. Altså en pæn tredobling, der har tvunget os til at tænke lidt anderledes end da jeg boede her alene og spisestuen altid stod klar som en balsal med plads til festligheder og 10 spisende gæster. Det gør nu ikke så meget, at balsalen er nedlagt. Vi synes nemlig selv, at det nye kombinerede sofa, spise, legerum er blevet helt ok.

Nå ikke mere snak. Nu lidt billeder (der klart afslører, at billeder af møbler er en ny disciplin for mig og mit kamera;))

opholdsrum5 opholdsrum10 opholdsrum7 opholdsrum6 opholdsrum9 opholdsrum2 opholdsrum


PS – er det ikke bare et überfint vægmaleri, der pryder vores opholdsrum? Det var egentlig min plan at male det over, da jeg flyttede ind. De forrige ejere havde brugt rummet som børneværelse (dengang var der en væg ind mod køkkenet) og det er vist nok børnenes mor, der selv har malet det. Da jeg så rent faktisk stod med nøglerne i hånden i mit nye hjem, kunne jeg simpelthen ikke få mig selv til at male “Otto”, som jeg døbte ham, over. Hvor ofte er det lige, at man får lov til at bo sammen med et fabeldyr med Converse Allstars på, spørger jeg bare! 🙂

 

14 kommentarer

 • Ingen brok herfra! Jeg ELSKER at se, hvordan folk bor og indretter sig. Og jeg glæder mig til at se, hvordan køkkensituationen er blevet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Dejligt at høre:) Og ja køkkensituationen er faktisk også blevet ret go’ – lover en update derfra. Og tror også Julie kommer med et indlæg om hendes køkken, når det er på plads. Det har været lidt skørt at være to madbloggere uden et køkken sådan lidt synkront her det sidste halve år 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg troede lige naivt at det handlede om min blog 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   He! Det kan jeg da godt forstå – der er virkelig overlap der 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lækre farver!!! 😀

  monreve.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Tak Cecilie – vi bliver også selv helt i godt humør af dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maja

  Er meget nysgerrig på, hvilken størrelse jeres bønnebord er, det med underhylden?

  Samt, hvor jeres farvede reoler er fra? de er virkelig fine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Hej Maja. Jeg mener det er et “mellemstørrelse” bord med lav hylde. Altså det til ca. 2200 kroner. Og de fine reoler (som vi også synes de er 😉 ) hedder “Kwikshop” og er købt hos Stilleben for et par år suden. Mener at kunne huske, at de ikke har dem på lager for tiden, men tror også de kan findes i den butik, der hedder Areastore – som ligger på St. Kongensgade:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hvor ser der drøn hyggeligt ud! Dejligt med så mange farve uden, at det larmer 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Hej Marie – tusind tak – og ja, er simpelthen så vild med farver – og så er det bare om at få plads til dem med måde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Så fint indlæg. Elsker også at se hvordan folk indretter sig. Er vild med vægmaleriet. Hvor er den røde stol fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Tusind tak Louise. Stolen er fra Hay og hedder vist nok String 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette s

  Så fint 🙂 Gerne flere indlæg som dem

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUBLIM STENBIDER-RET