ISBOMBE-SNYD
Emilie
Ok – du har ikke fået det her tip fra os, vi kunne nemlig aldrig drømme om at snyde eller springe over, hvor gærdet er allerlavest ;), men hvis du nu skal have gæster i weekenden og er ved at koge sammen af stress over, hvad de skal have til dessert, så kan de her isbomber gøre tricket.
Du gør sådan her:
Step 1
- Tager tøj og sko på (og evt. solbriller)
- Går ned i din lokale SuperBrugsen eller Kvickly
- Tager solbrillerne på og går hen til den tarvelige ende af frysedisken
- Finder pakkerne, hvor der står Coop’s Dessert bomber (eller gräddglassbomber, hvis du fifler med den svenske version) på og ligger dem diskret ned i din kurv – evt under en glad økologisk hanekylling
- Går til kassen og betaler ca. 35 kroner for de fire små bomber, hvorefter du skynder dig at pakke dem ned i din medbragte mulepose fra Irma, Hay, Stilleben, […indsæt selv fancy designer, der har produceret billige stofnet] og cykler hjem
- Smider bomberne i fryseren
Step 2
- Kokkererer en lækker middag til dine gæster
- Når rejecocktailen og den grydestegte øko-kylling er spist, hælder du et glas ekstra vin i deres glas
- Sniger dig ud i køkkenet og tager isbomberne ud af fryseren
- Anretter dem på fire tallerkener, smider evt. et jordbær på tallerkenen (hvis bølgerne går højt)
- Lader dem stå i 10-15 minutter, så bomberne tør lidt op
- Serverer!
I har heller ikke læst det her, men jeg gjorde det den anden dag – og det var et hit blandt alle gæster! Tilmed er bomberne også übernostalgi for både Julie og jeg, da de også levede i bedste velgående i start 90’erne, hvor vores mødre godt kunne finde på at svinge sådan en sag på bordet ved festlige lejligheder (men der var det altså også i Irma, at de skulle købes;))
De er så lækre – men ak ny opskrift/leverandør…!!!!