G&G HOME EDITION: OG SÅ TIL KØKKENET

OREOS, DESIGN OG DESSERT

Verdens bedst sælgende kiks behøver næppe nærmere introduktion. Den lille sort/hvide sag har faktisk over 100 år på bagen og sidder altså solidt på toppen af kiksemarked. Og helt ærligt, så er der altså også noget usædvanligt charmerende over Oreo’en. Liiige med et glas mælk eller en god kop the på sidelinjen.

Jeg er i det hele taget en sucker for konceptet “kiks med noget i midten” og KAN ikke lade være med at lege med maden, når jeg spiser sådan nogle små sataner. Måske er det dét Oreo har haft i tankerne med deres nye kampagne #playwithoreo.. I hvert fald har de udskrevet en designkonkurrence, hvor opgaven består i, at lege med oreo’en og skabe en personificeret udgave af den kendte kiks. Konkurrencen henvender sig til designstuderende og præmien består af 15000 dask, en ordentligt bunke oreo’s og at man får printet sit design på et 220 m2 banner, som bliver hængt op i København ét sted.

Selvom Emilie og jeg er hverdagsæstetikere af rang, så er vi ikke lige de fødte kandidater til design-konkurrencen. Men det er der måske nogle af jer, der er? Så tjek www.playwithoreo.com og Oreos facebook-side!

Emilie og jeg er i gang med at lege med Oreo’en på den måde, vi nu kender bedst: Nemlig i køkkenet. Derfor kommer der inden længe et bud på en herlig Oreo-dessert eller to fra vores hånd. Eksperimenterne er i gang! I samme ombæring disker vi op med en konkurrence, hvor du kan vinde et års forbrug af Oreo! Stay tuned 🙂

PS. Og ja, jeg er ved at rejse mig fra de døde aka en hjernerystelse, der har sat mig ud af spillet i noget der ligner halvanden måned, der stod på totalt skærmforbud (hej kold tyrker!) og 12 timers søvn i døgnet som minimum. Nu er jeg så småt ved at kunne lidt igen, men har stadig skærmrestriktioner og daglig hovedpine. Glæder mig vanvittigt til at kunne blogge igen og har da også et par opskrifter i ærmet!

Indlægget er sponsoreret af Oreo

1 kommentar

  • Laura

    Velkommen tilbage!
    Jeg glæder mig til opskrifter både med og uden oreo, selvom jeg nogle gange føler mig som den eneste i verden, der ikke falder på halen over oreo! :scream: 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

G&G HOME EDITION: OG SÅ TIL KØKKENET