RUG-APPELSINCOOKIES OG KANTINEMAD

KOM SOL, KOM IS!

sunlolly01

sunlolly05

sunlolly03

Sponsoreret indlæg

Aaaaaahrhrhg hele min krop kribler og krabler efter at mærke mere sol, mere forår, mere varm brise, flere blomster, mere bar hud og – selvfølgelig – flere is!

Under sidste års varme sommer fik jeg som nyslået kolonihaveejer kørt en pæn (for ikke at sige voldsom) mængde Sun Lollys indenbords. Hvis vores fryser var tom, havde jeg heldigvis back up hos gode venner nede af vejen, som også havde gang i et Sun Lolly-misbrug. Hold nu op, hvor er det altså hyggeligt lige at kunne mødes i en af haverne til en is og lidt skygge midt i heden. Kan I huske hvordan det der “intens varme, kold is” føles? Det er næsten som om kroppen har glemt det efter sådan en lang dansk grå vinterperiode.

Jeg plejer at være stokkonservativ, når det kommer til Sun Lollys: Vindrue (som vist tidligere hed champagne eller er det bare mig?) er min klare favorit og det ender altid med at det er den, der kommer med hjem!

MEN nu har Sun Lolly altså kastet sig ud i en helt ny variant, nemlig Creamy. De nye is indeholder mælk og er et alternativ til mælkeisene på frys, som nogle gange kan være en anelse upraktiske at transportere hjem sådan en hed sommerdag, hvis du spørger mig. Det er stadig den gode gamle trekantsform, men i stedet for sodavandsisen er disse mælkede, ja faktisk cremede som navnet jo også antyder.

sunlolly

Først var jeg – for at sige det mildt – en anelse skeptisk. Hvorfor rode ved noget, der fungerer? Men i læserservicens navn (I aim to please, I ved) har jeg selvfølgelig testet alle tre varianter, nemlig jordbær, vanille og kakao og blev positivt overrasket. Der flytter helt sikkert en pakke eller to ud i kolonihavefryseren, og jeg forudser at jeg kommer til at bruge en del af sommeren på at beslutte mig for om det nu er vanille eller kakao jeg bedst kan lide.

I øvrigt kan en af jer øve jer i samme disciplin – vi barsler nemlig med en bette konkurrence med en rigtigt god præmie: Nemlig et års forbrug af Sun Lollys – Sun Lolly lover at det bliver en pose med godt og blandet, dvs. alle slags Sun Lollys. Hurra. Så stay tuned! I mellemtiden kan du evt. besøge Sun Lolly på facebook. Jeg fandt en ret sød video derinde med to meget unge smagstestere, der fortæller om de nye is 🙂

Indlægget er sponsoreret af Sun Lolly, men tekst og holdninger er som altid vores egne.

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RUG-APPELSINCOOKIES OG KANTINEMAD