EN-TO-TRÆSTAMMER

TIP: FIN SMØRBOKS TIL EN BILLIG PENGE

smoertip03

smoertip02

Efter jeg er gået over til (eller tilbage til, hvis vi tæller 90’erne med) RIGTIGT smør (kontra blandingsprodukt), har jeg opdaget vigtigheden af en smørboks. Der er bare grænser for hvor længe det er sjovt og lækkert med smør i papirsindpakningen, som den fødes med. Det bliver snasket og gnasket, kan ikke lukke til og der er meget i vejen.

Til gengæld er der for mit vedkommende også grænser for hvor mange penge jeg gider at smide efter en smørboks. Og samtidig skal den altså være lidt pæn. Jeg skrev om mine genvordigheder her for snart længe siden, og jeg er stadig overraskende glad for min Eva Trio sag. Det ser til gengæld også ud som om den faktisk er udgået som varslet. I hvert fald er den ikke på lager, nogle af de steder Google viser mig hen, når jeg søger.

MEN så faldt jeg altså over denne fine sag i Søstrene Grene. Søstrene har oppet sig på det sidste, synes jeg, og er blevet flittige til at lure trends af og så diske op med fine bud på de eftertragtede items (som det jo hedder, når det er flotte ting. Ikke ting!). Og i stil med søstrenes sædvanlige strategi er også denne smørboks yderst prisvenlig. Ca. 39 kr. oder so stod skønheden mig i – jeg har set lignende porcelæn-træ.kombi til over 400 bobs! Den er lavet i porcelæn og bambus, og som det ses på billedet findes der flere nysselige sager i samme kombination. Jeg påtænker at bruge mine til hhv. salt og hvidløg/ingefær.

smoertip01

Om en smørboks med bambuslåg er det allermest praktiske i verden, tør jeg ikke spå om, men for knap 40 kr er jeg villig til at tage chancen og har derfor sendt et stks smørboks mod kolonihaven, hvor der selvfølgelig også skal nydes rå mængder smør, når vejret tager og opper sig lidt. Jeg fandt min i Frederiksberg Centret, hvor der stod en god portion i lørdags.

6 kommentarer

 • Mia

  Herhjemme har vi faktisk længe brugt netop den boks til smør – og umiddelbart synes jeg at kombinationen smørbambuslåg fungerer fint. 🙂
  Dog er standard smørpakker lidt for store til at være i bøtten som de er. Så enten skal de skæres i lidt mindre stykker og pakkes ned i bøtten, eller også skal man lige leve med smør i papir det første stykke tid efter indkøb.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Fedt, tak for info, Mia. Det er da lidt tarveligt at den ikke passer til standardpakken! Men med vores smørindtag, så tager det nok ikke mere end et enkelt måltid før den passer 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Uh den er fin 🙂 Håber da det er noget de får igen. Nu har du brugt den i et stykke tid – hvad er dommen så?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gane & Gaffel

   Hej Louise. Ja, den er så fin. De kunne sikkert sagtens få den eller lignende igen. Vi har den i kolonihaven, så jeg har ikke brugt den her over vinteren, men som Mia skriver passer den ikke til standard smørpakkerne, så man skal skære lidt til. Heldigvis bruger vi en del smør, så det bliver sjældent et reelt problem 😉

   Derhjemme har jeg denne smørboks, som er noget dyrere, men stadig ikke voldsom i prisen, og som jeg også er rigtigt glad for: https://ganeoggaffel.dk/2013/05/verdens-kedeligste-opturskob/

   Jeg har på fornemmelsen at den er udgået, men der er heldigvis kommet en rigtig fin erstatning, som du kan se her: http://www.bahne.dk/eva-trio-legio-nova-smorboks.html

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Uh ja, det må blive den fra Eva Trio! Ved at jeg kommer til at blive irriteret over at smørret ikke vil kunne være i boksen fra Søstrene Grene 😛

   Tak for svaret 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gane & Gaffel

   Hehe det er godt at kende sig selv godt. Jeg har lige gentestet den fra søstrene Grene og den fungerer perfekt til smørpakker på 200 g. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN-TO-TRÆSTAMMER