REALTIME PANDEKAGER

EN BANAN-HOTDOG MED DET HELE!


Ha! Den her lille video for Telmore Play er faktisk ret så fin. Den indeholder i al hele tre gode ting i én pakke (næsten som et kinderæg hva’)

  • John fra Johns hotdog-deli (og jungledyret Hugo!)
  • En nærmest Jørgen Clevinsk guide til DIY desserthotdogs
  • Et godt tilbud

 

Jeg er i særdeleshed vild med at Telmore har bundlet fri adgang til fx Gastro og Politikens onlinemagasiner for ikke at tale om adgang til HBO Nordic og TV2 Play i deres mobilabonnement. For selvom jeg har 120 kogebøger stående hjemme i reolen og jeg i mange år trofast fik Politiken som papiravis, så er virkeligheden bare, at jeg altid står og fedter med min iPad ude på køkkenbordet, når jeg liiige skal finde en god opskrift på bearnaisesauce, og at papiravisen nu er erstattet af et onlineabonnement. Ligesom at TV2 Play gang på gang redder mig, så jeg kan stene alskens mad- og boligprogrammer, når barnet ER lagt i seng og det passer mig!

Men tjek  lige videoen selv – om ikke andet for inspiration til hotdogs, der helt sikkert vil være et hit til den næste børnefødselsdag 😉

Dette indlæg er sponsoreret, men som altid 100% udtryk for vores egne holdninger.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REALTIME PANDEKAGER