MAD, MINDER OG TIPS TIL EN KLASSIKER

PÆNE PAKKENELLIKER

indpakning emballagepakker02pakker04Efter at have hygget mig med sygdom on/off i mine tre ugers ferie, for herefter (med en enkelt dags overlap) at hygge videre med 2 ugers sygemelding inklusiv nogle dages indlæggelse på Hillerød Sygehus (det var noget ond lungebetændelse og/eller lungehindebetændelse (ja, hvad var det egentlig. Indlæggelser kan godt være lidt forvirrende, men ondt gjorde det i hvert fald!)), der så også inkluderede et spontant natammestop, da Benny ikke kunne tåle penicillinen og kastede op all over det place… ja så trængte jeg sgu til noget pænt.

Dejligt egentlig at være så simpelt skruet sammen, at lidt pænhed kan lyse så overordentligt grundigt op, når man er præget af noget der (i I-lands-sammenhæng vel at mærke!!) godt kunne føles som forholdvis massiv modgang.

Anyways, jeg sneglede mit helende korpus i Frederiksberg Centret (som jo er blevet så godt, det er helt vildt!) og ranede Helsemin og Søstrene Grene for ovenstående skønheder. At en god del af det så også kunne spises gjorde jo bare det hele meget bedre.

Theen Three Tulsi fra Pukka er min store besættelse pt. Jeg drikker den hver aften (og husker at pakke den, hvis jeg ikke er hjemme). Den er lavet på hellig basillikum og er blød og rar og en lille smule som sort the, og så bare alligevel slet ikke. Den anden Pukka var lidt et sats. Tænker den som god til wannabe-forkølelser og forsøg på isthe. Gerne med frisk ingefær i begge dele.

Chokoladen er fra superseje (og delvist danske!) Chocolate & Love. Emilie og jeg har været heldig at være til et par arrangementer hos parret bag brandet og jeg vil mene at man skal lede meget længe efter så passionerede og seje typer, ser seriøst forsøger konstant at optimere ALT omkring deres produkt. Derudover smager denne chokolade med caramel og havsalt, kaldet Salt Sea, FOR-MI-DA-BELT!

Mandelsmørret i den lille glasbøtte med lyserød mærkat er allerede væk. Benny freaking elsker peanutbutter og mandelsmør – begge dele går under navnet leverpostej. Det kom sig af, at en mild form for leverpostejsbesættelse kolliderede med et leverspostejstomt køleskab, og jeg derfor præsenterede peanutbutter som “en anden leverspostej”. Han er vild med alle tre slags. Måske særligt mandelsmørret, som altså allerede er pist borte. Godt det kun kostede en lille million – ahem!

pakker03

pakker05

Derudover dappede jeg i Søstrene Grene for at forøge antallet af kasser herhjemme. Jeg har meget begrænset med opbevaringsplads (lettere forstærket af at jeg stadig ikke har fået bygget mig et skab i soveværelset(!)), og så er kasser altså en god vej frem. Har lige lavet en anden nydelig kasse om til puslegrejsopbevaring, hvilket er supersmart, så man ikke behøver at kigge på numsecreme og skumvaskeklude i sin stue og samtidig bare kan tage kassen ned fra hylden og dermed have det hele ved hånden.

At der så også lige befandt sig nogle nye nydelige kort i SG, gjorde jo ikke noget. Jeg samler langsomt og sikkert pæne kort, så jeg altid har noget på lager.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAD, MINDER OG TIPS TIL EN KLASSIKER