AMERIKANSK TÆRTEKÆRLIGHED

EN HELDIG VINDER OG EN GOD BURGER

burger3
SPONSORERET INDLÆG

Som Julie har lovet jer er det i dag tid til en heldig vinder af et dejligt gavekort på 500 bobs til Coops butikker (Irma undtaget)! Vi har lavet en fair og square lodtrækning og den heldige vinder blev Liv. Liv fylder ofte ligesom Julie, kurven med gode øko-sager og så lige en bountybar, der stikker lidt ud af sammenhængen:) Vi sender en e-mail direkte til Liv.

Udover en heldig vinder skal I da heller ikke snydes for resultatet af mine øko-indkøb fra Coop – også Kvickly for mit vedkommende. Den lokale Kvickly blev virkelig min partner in crime under min barsel – særligt pga det store økoudvalg af mad, men også pga deres gode Änglamark bleer og ditto tøj til bæbs.

For mine lommepenge i Kvickly blev der (udover førnævnte bleer) købt ind til hjemmelavede øko-burgere og øko sweet potato fries (for Kvickly har fået øko-søde kartofler – og det HAR ellers været svært at opstøve, så HURRAA for det!!). Fritterne blev til efter denne opskrift, og burgerne samlet af følgende gode sager:

 • Hjemmebagte grovburgerboller bagt med Meyers purpurhvede
 • Bøffer af hakket øko-oksekød rørt med salt og peber
 • Et par skiver af en god og helt alm. øko-ost fra Thise
 • Tomater
 • Agurker
 • Syltede agurker
 • Ketchup, sennep og den hjemmelavede aioli fra fritterne

burger2 burger1

 

1 kommentar

 • Liv

  Hej Emilie! Jeg kan se, at jeg har været så utrolig heldig at vinde! Det er jo fantastisk 😀 Tror sørme der skal ekstra øko-julegodter i kurven.
  Jeg har dog ikke modtaget nogen mail fra jer, så tænkte om jeg måske havde skrevet en forkert emailadresse? Kh Liv

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AMERIKANSK TÆRTEKÆRLIGHED