JULEBAG - FIVE SPICE SMÅKAGER MED KANDISERET INGEFÆR

TIP: VIND RETROFINT STEL!

 photo MB_luciekaas_online_03NY_765x428px_zpsltytvusz.jpg

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF ALLER

Jeg er sådan en type, der har samlet på et stel siden jeg var ca. 14 år gammel. Stellet er sådan et rigtig klassisk loppemarked-stel med det prosaiske navn Lone, som jeg fik en tallerken eller to til, lidt efter lidt af min mormor, mor, veninder og andre, der kendte til min skøre fetish. Stellet blev trygt og godt gemt under min seng på ‘pigeværelset’ indtil den dag jeg blev voksen og endelig kunne flytte hjemmefra og flytte tallerkenerne ind i mit EGET køkken. Der har de faktisk stået lige siden – og det synes jeg der er noget helt vildt hyggeligt over. At stellet har fulgt mig og lagt borddækning til alt fra julefrokoster, veninde-brunches, første dates, tømmermænds-toasts og senest leverpostejsmadder til min 1-årige.

Derfor synes jeg også det er ret så hyggeligt, at Lucie Kaas har genoplivet norske Cathrineholms klassiske stel Lotus, hvis loppemarkeds-retro-status snildt kan matche mit eget gode gamle Lone. Særligt den fine mint-grønne version af Lotus-stellet på det første billede her kunne jeg godt gå hen og forelske mig lidt i. Faktisk er Lotus-stellet en mægtig stærk konkurrent til Lone i kampen om at flytte ud i vores kommende kolonihave!

Nok om mig – og nu til dig!

Mad og Bolig har nemlig sat det fine Lucie Kaas Lotus stel på højkant henne på deres hjemmeside!

Alt du skal gøre, er at klikke dig ind på Mad & Bolig’s konkurrence-site her – og vælge, hvilket af de tre Lotus-looks (mintgrøn, grå eller mørkeblå), der er din favorit. Så er der du med i konkurrencen om 6 frokost-, middags-tallerkener og skåle i den farve, du har stemt på. Det er da en rimelig rar ekstra-julegave at score sig 😉

 photo MB_luciekaas_online_02NY_765x428px_zpsk0o6h4de.jpg photo MB_luciekaas_online_01NY_765x428px_zpsuro9e1gs.jpg

OBS OBS. Du kan IKKE deltage ved at kommentere nedenfor. Du skal gå til DENNE side og vælge din favorit!

14 kommentarer

 • Hvor er det bare skønt at læse, at jeg ikke er den eneste, der har samlet på bestik og haft det liggende på pigeværelset i alt for mange år. Alt for lækker konkurrence – jeg deltog straks og valgte det mintgrønne sæt. Det er bare SÅ fint 🙂

  http://cillesunivers.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det grå er virkelig fint og ville elske at servere lækker mad til gæster på det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det grå er virkelig fint og ville elske at servere lækker mad til gæster på det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Hej Ida – Husk at du skal ind på Mad & Bolig’s kampagnesite for at deltage i konkurrencen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siri

  Det mintgrønne er så fint! Og det ville være virkelig lækkert at spise alt fra havregrød til salater på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Hej Siri – Det er også min favorit – Husk at du skal ind på Mad & Bolig’s kampagnesite for at deltage i konkurrencen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Det grå er min favorit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Hej Helle – Husk at du skal ind på Mad & Bolig’s kampagnesite for at deltage i konkurrencen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Jeg er vild med mint udgaven 🙂
  Som barn samlede jeg også på stel, udelukkende med roser på, måske man burde kigge på det igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Hej Stephanie – det er også min favorit 🙂 Husk at du skal ind på Mad & Bolig’s kampagnesite for at deltage i konkurrencen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Kristensen

  Sikke en skøn konkurrence for en, der er på vej til at forlade reden om mindre end en måde og ikke har været god til at samle :see_no_evil:
  Jeg ville elske at vinde det mørkeblå sæt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Hej Sara – Husk at du skal ind på Mad & Bolig’s kampagnesite for at deltage i konkurrencen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ísbjörg

  Mørke blå

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Hej ísbjörg – husk at du skal ind på Mad & Boligs kampagnesite for at deltage i konkurrencen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEBAG - FIVE SPICE SMÅKAGER MED KANDISERET INGEFÆR