BROCCOLISUPPE MED SPINAT - NEMT, BILLIGT, GODT!

MAD PÅ TV – MINE BEDSTE TIPS

 photo mind-of-a-chef_zpswy4zeta4.jpgThe Mind of a Chef – program-foto

Det er virkelig ikke meget mad, jeg kreerer ud af egen fri fantasi for tiden – og det er  ikke fordi vi ikke spiser herhjemme – men vi har i stor stil slået autopiloten til, og lader Aarstidernes måltidskasser diktere vores madindtag. Jeg er dog begyndt at vove mig ud i lidt freestyling i ny og næ, og det pønser jeg på at dele med jer snarest!

Mens jeg venter på bedre tider – og bedre tid til madlavning, så splatter jeg de fleste aftener, når der er ro i hytten, ud til madprogrammer på TV.

Lige for tiden er jeg (og min mand – hvilket er heldigt!) særdeles hooked på Netflix-serien, The mind of a chef, der følger newyorker-Momofuku-kokken David Chang rundt i alskens afkroge af verden og madlavningen. Og det er altså både knaldhyggeligt og berigende, hvis du spørger mig! Inspireret af min for tiden nyvundne kærlighed til madprogrammer, tænkte jeg derfor, at det var på sin plads – og måske som inspiration til lidt ekstra fritid i vinterferien at dele mine bedste “mad på TV” tips med jer.

Del også meget gerne igen den anden vej!!

Det ser jeg lige nu:

  • The mind of a chef (Netflix/VHX)
  • Masterchef – Danmarks største madtalenter (TV3)

 

Hidtil bedste danske madprogram:

 

Bedste go-to research madprogrammer inden en ferie 

  • Anthony Bourdain – No reservations
  • Anthony Bourdain – The layover
  • Anthony Bourdain – Parts Unkown

(findes engang imellem på Netflix og engang imellem kan man være heldige at finde hele episoder på TravelChannel og/eller YouTube!)

 

Det har jeg hørt godt om, men endnu ikke selv kastet mig over endnu

  • A chefs table
  • Topchef

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BROCCOLISUPPE MED SPINAT - NEMT, BILLIGT, GODT!