SERIØS UPGRADE TIL DIN MAKRELMAD
Dette indlæg kan næppe kvalificere som en opskrift. Ikke desto mindre er det et trick til at spiffe en ellers ret basic frokost op. Jeg har alle dage forstået at sætte pris på en rugbrødsmad med makrel i tomat. Særligt da jeg gik på uni var det en sikker vinder til frokosten (sorry, RUC-gruppekammerater). Allerhelst vil jeg have den med mayonnaise og friskkværnet peber, men smør under eller med hytteost på er heller ikke skidt. Karse gør sig også godt på toppen, men det allerbedste akkompagnement lærte jeg af en gammel kærestes far…
Den gyldne kombi af mayo og citron. Ikke citronsaft, men en smal skive økocitron, hvor man spiser hele moletjavsen. Det giver både syre og lidt bitterhed, der sammen med mayoens fedme virkelig får din ellers ret jævne makrel i tomat til at shine!
Vær lige sød at prøve det. Det er SÅÅÅ godt!
Ingen kommentarer endnu