CITRONMÅNE-SURPRISE

GÅ IKKE SUKKERKOLD TIL (JULE)SHOPPINGEN

gasolinegrill3For rigtig mange blev juleshoppingen garanteret for alvor skudt i gang med Black Friday i går. Når man er børnefamilie-ramt, som mig, så er Black Friday og juleshopping i det hele taget dog noget, der godt kan virke lidt angstfremkaldende – og noget, jeg foretrækker at gøre online.

HVIS jeg skulle ud i den rigtige by og shoppe, så ville jeg dog sørge for at indlægge en masse gode pitstops af den spiselige slags, så derfor tænkte jeg det var på plads med et par gode bud på, hvor man kan tanke op, hvis ens vej går til storstaden (= København) for årets juleshopping.

GASOLINE GRILL
Selvom det ikke er særlig julet, så ville jeg helt bestemt tage et smut forbi Gasoline Grill på Landemærket (ved St. Kongensgade) for frokost. Du kan vælge mellem fire forskellige burgere, der også kan bestilles i en “menu” med pomfritter og drikkeligt til 100 kroner. Og føj, hvor er de altså gode og vanedannende de der burgere!! Er sikker på, at der er tilpas med kulhydrater, fedtstoffer og andet godt i de hersens burgere, til at du er tanket op til mange timers shopping.
gasolinegrill2 gasolinegrill4

FORLOREN ESPRESSO
Efter burgeren, eller hvis du blot er på en hurtig shoppingtur i byen, så kan det anbefales at lægge vejen forbi Forloren Espresso – en lille kaffebar på St. Kongensgade, der ikke gør meget væsen af sig, men er rigtig hyggelig og med virkelig kyndig betjening. Jeg er ikke selv den store kaffedrikker, men det er min mand – og han er altid godt tilfreds efter et besøg

NIMB AFTERNOON TEA
Når jeg nu ikke er den store kaffedrikker, så er jeg til gengæld den store te-drikker, og derfor er afternoon tea også et rigtig hyggeligt arrangement i min optik.

Så vil du toppe din juleshopping op med ekstrem old school afslapning i bløde lænestole, med højt til loftet, dejligt varm te og kager i rigelige mængder, er Nimb ved Tivoli et godt bud. De har haft afternoon tea på “menuen” lidt tid, men har for nylig fået den yderst kagekyndige konditor Torben Bang bag kage-gryderne. Og er Torbens afternoon arrangement på Nimb bare halvt så godt og overdådigt, som det var, da han stod for ditto på Kokkedal Slot Copenhagen, så er det alle kalorierne værd (som han sir;)). Julie og jeg har fornøjelsen af at skulle smage herlighederne på mandag – og er allerede ved at træne mavesækken til at kunne klare det!

PS – er du lidt af en te-nørd som jeg, så skal du også glæde dig over at Nimb serverer den fantastiske TWG te. Jeg mener faktisk det er det eneste sted i DK, den kan fåes. Jeg har selv haft købt den med hjem fra Harrod’s i London og Singapore – og har sjældent fået en bedre French Earl Grey te, end derfra!
highteanimb nimb_kager_32 nimb_kager_08
Nimb PR-fotos

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CITRONMÅNE-SURPRISE