LOMMECHOKOLADE FTW!

CROISSANT-KÆRLIGHED

juno2Som jeg vist har berettet, og som egentlig er den primære årsag (sammen med mine børn) til, at bloggeriet har stået helt og aldeles stille for mit vedkommede i flere måneder, så er jeg startet på arbejde igen efter min barsel med mindstebarnet. Der er altså skruet helt op for det helt almindelige liv med et job, der skal passes. Det har krævet lidt tilvænning at få familie-på-fire-cirkusset passet ind i den ligning – og gør det stadig, men jeg kan faktisk ret godt lide at gå på arbejde og bruge min knold, og det hjælper jo på det.

Hvad jeg i særdeleshed også godt kan lide, er at vi er gode til at indtage bagværk på mit arbejde. Det er faktisk meget sjældent, at vi har en uge, hvor der ikke er en eller anden form for smørbagt brød inden for rækkevidde. For nylig testede vi således Juno the bakery af. Det har vi længe ævlet om. Og det var ikke et sekund for sent. Juno ligger på Århusgade på Østerbro, og er allerede kendt for at gøre sig i de hyggelige svenske kardemommesnurrer, man ellers ofte skal over sundet for. De skulle selvfølgelig testes – men det skulle deres croissanter også. Og begge dele er altså værd at tage til Østerbro for, skulle jeg hilse og sige. De var enormt gode. Fine fine sprøde lag, og perfekt smørsmag, uden at være for tunge. Måske faktisk de bedste jeg har smagt herhjemme nogensinde. Så nu pønser jeg bare på en god anledning til at invitere en masse mennesker på en masse gode croissanter herhjemme. Bor du i København, så skulle du gøre det samme:)

Juno the bakery ligger på Århusgade 48, 2100 København Ø

juno

2 kommentarer

  • Værd at bide mærke i er at Emil Glaser der står bag Juno har været kok på Noma i 6 år. Så det tør siges at det er en mand der ved hvad han har med at gøre.
    Kan også anbefale saffran snurrene!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Julie

      Ja det giver jo meget god mening, at der er erfarne kræfter bag ovnene hos Juno. Safran-snurrene er skrevet på spiselisten! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOMMECHOKOLADE FTW!