WANNABE-HYLDEBLOMSTSAFT FOR DE SÆSONSTRESSEDE

RABARBER-(RESTE)-ISPINDE

Rabarberispind

Håber I alle nyder sommeren! Jeg nægter at brokke mig over den massive varme, vi har haft de seneste (mange) uger,  og har udnyttet den stabile varme til at være ved vandet så meget som muligt, maxe ud i kolonihaven og spise alle de is, jeg har kunnet komme til. Både de sunde hjemmelavede, de næsten vulgære gammeldaws med det hele, osv. osv.

Men de her fortjener altså deres eget lille indlæg. For nogle år siden lavede jeg en ret fantastisk rabarbersuppe, hvor der virkelig er smæk på smagen. Den gentog jeg i år med rabarber fra haven, men overvurderede nok hvor meget suppe, vi kunne konsumere. Derfor var der en del rester, som vi ikke kunne nå at spise.

De blev simpelthen hældt i ispindeforme, og det resulterede i nogle yderst delikate og smagsintense ispinde til fryseren. Både suppe og ovenstående is kan klart anbefales, hvis sommerheden holder ved. Og egentlig også ved en anelse lavere grader, tænker jeg 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WANNABE-HYLDEBLOMSTSAFT FOR DE SÆSONSTRESSEDE