Fiskebar, Pistoler og Coke

Limepresser

limepresser
Af Julie

En af de nyere tilføjelser til mit køkkengear er denne lille fætter. En limepresser direkte importeret fra min Indienstur i januar/februar. Den er vakkelvorn og sikkert ikke vandvittig holdbar, men jeg holder af den alligevel!

Både fordi den minder mig om alle de lime sodas jeg drak i Indien og alle dem jeg skal drikke til sommer. Og fordi den faktisk er ret god til at presse limes.

Som altid når du skal presse lime (hvad enten du gør det på den ene eller anden måde), er det en god idé at rulle limen blød(ere) mellem håndfladen og bordet. Dvs. læg limen på bordet, pres håndfladen ned på limen og rul, rul, rul. På den måde er det nemmere at få saften ud.

press it
I limepresseren, ligger man den halverede lime med skærefladen nedad, lukker og presser til. Er man stærk og/eller prof. kan man vende limen helt på vrangen i sådan en størrelse. Smart!

en lime vendt på vrangenOkay, jeg ER ikke så stærk!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fiskebar, Pistoler og Coke