Weekendens synder

Farvel og goddag…

Af Julie

farvel gamle

Farvel gamle skeer

goddag nye

Goddag nye skeer

Har endelig fundet et par nye versioner af mine elskede skeer fra Rice. De er geniale i størrelsen og duer både til at røre rundt og øse op – hvad enten det er ris eller sauce. Jeg er blevet helt afhængig af dem og synes at alle andre skeer er for lange i skaftet/for runde i hovedet osv osv. De er måske ikke de flotteste af slagsen, men hvem har nogensinde taget skade af lidt kitch?!

De gamle har jeg haft i over 5 år og jeg har brugt dem stort set hver gang jeg har lavet mad. Det kan man efterhånden godt se på dem, da de har fået en hel del bank, men nu er jeg altså klar til at indvie et nyt sæt. Jaij.

Jeg fandt dem i Illum til 30 kr. pr. stk.

smadder

Rimeligt smadrede...

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendens synder