Reste-ragú på lammepølser

INSTAHAPPY

Photobucket

Det lyder måske åndssvagt, men Instagram er altså en helt fantastisk app, hvis du spørger mig. Faktisk sådan én, som jeg kan blive helt glad af at have.

Ikke mindst for et madøre som mig, er det en nem og hyggelig måde at få inspiration og input fra stort set hele verden. Jeg følger således både en ordensfreak fra Japan (@a50a), en kaffeentusiast fra Saudi Arabien (@freeraindrops) og en madpyntetroldkvinde fra Norges land (@idafrosk).

Derudover følger jeg en masse madglade danskere, bl.a. @mettelindgaard, @anneauchocolat, @valdemarsro_dk, @cocinafragrante, @mariejeng, @becauseitmatters, @vanloeseblues, @louisalorang og @janefaerber bare får at nævne et par stykker.

Instagram er også kommet på computeren, så hvis I skulle være nysgerrige efter at se flere billeder fra min hånd, kan I gøre det lige her. I kan også følge mig på @djuliwood

Bruger I Instagram?

8 kommentarer

 • Synes også instagram er en super app, og meget lækkert, at den er kommet til computeren nu også.
  Det er en smart måde at forevige små hverdagsting, der gør en glad 🙂
  Jeg tager ikke kun billeder af mad der, men også af alle mulige andre hyggelige momenter i hverdagen.
  Min er: http://instagram.com/signekz , hvis du vil kigge forbi.

  Hav en god tirsdag!

  – Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Fedt, Signe – jeg kigger forbi din konto også 🙂 Og jeg har det på samme måde som dig – jeg tager også billeder af en masse andre hverdagsting og sjove detaljer. Det er nemlig en god måde at fastholde gode minder!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Instagram er fantastisk og det jeg synes er mest fantastisk at man ikke er begrænset et eksempelvis lille Dannevang, da det er billederne der er i centrum og ikke teksten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Helt enig, Sasha. Man kan følge med på tværs af sprog m.m. Og så betyder det at billederne er i centrum også, at jeg har meget nemmere ved at “dele” noget end på facebook.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • stefanie

  Så for søren – det var dråben – jeg overgiver mig. App’en downloades i skrivende stund. Jeg har længe overvejet det, men jeg ridder ikke altid lige den dag jeg sadler og frem for alt har jeg brug for flere overspringshandlinger (andet end fb) mens jeg skriver speciale. Instagram – here I come…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Yeeehhaaaaa! Seriøst, det er altså en hyggelig overspringshandling – men som også er rimeligt hurtigt overstået. Faktisk en ret lovlig og “effektiv” overspringshandling, hvis du spørger mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Reste-ragú på lammepølser