Gå agurk i Paris

Ren blær

Af Emilie

Jeg har vist tidligere her på bloggen festet over min kantine på arbejdet, eller forplejningen på mit arbejde i det hele taget – og nu må det simpelthen være tid igen – mødte på arbejde i dag til friskbagte kanelsnegle og ingefær/blåbær shots på morgen-buffeten- så i dagens anledning, her et par highlights.

Morgenens tallerken

Burgerdag – altid en helt særlig begivenhed i huset


Og så lidt mere påskeforkælelse – hjemmebagte pandekager med vaniljeis, syltetøj og chokoladesauce!

Eftermiddagskagen fra i torsdags

Super fine lyserøde cupcakes fra Agnes i anledning af kollegas fødselsdag

Og lækre croissanter fra Meyers bageri bare fordi det var fredag

Mærkeligt at man ikke bliver tyndere…

4 kommentarer

 • Sebbastian Naerbout

  De billeder er jo den rene fryd! Jeg ved ikke hvilken følelse, der fylder mest i mig lige nu: Håbet om at få en graduate-stilling og dermed kunne tage del i de kulinariske festligheder… Eller frygten for hvor mange søer jeg ville skulle løbe rundt om inden arbejde, for at holde min kampvægt bare nogenlunde på et normalt niveau…
  Men hvad pokker. Så må jeg jo bare redefinere min forståelse af kampvægt. Det har konen sikkert ikke noget i mod.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hey Sebastian
   Ja jeg begynder også snart at efterstræbe Emilies arbejdsplads. Det ligner altså ikke helt det, vi får, der hvor jeg befinder mig til dagligt. Men hey, jeg troede hjemmebagte snegle gjorde en sund og stærk?!
   – Julie/G&G

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Sebbastian

  Ja det er verdens farligste arbejdsplads på den front – det generelle rygte herinde siger +5 kg efter ansættelse – hmm, det er vist en del ture rundt om søerne for at holde kampvægten! Hils kone og børn:)

  Emilie/G&G

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Emilie!

  Super god blog du har 😉

  Vil du ikke være sød at tage et smut forbi min, og måske også dele den?
  http://lifegoeshealthy.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gå agurk i Paris