KOREANSK GIVEAWAY
KONKURRENCEN ER SLUT!
I anledning af den nært forestående december er det da vist på tide, at vi kommer i gavehumør hos Gane & Gaffel, og hvad kan være bedre her i den kolde vintertid end at drømme sig væk til varmere og lunere himmelstrøg? Ikke særlig meget, hvis du spørger os! I samarbejde med Samsung sætter vi derfor et koreansk “madlavnings-kit” på højkant, så de mørke vinteraftener kan fordrives med en omgang eksotisk madlavning.
Og hvad har Samsung så med Korea og madlavning at gøre spørger du måske. Jo Samsung startede faktisk op som en slags lille isenkræmmer-eksport/import biks i Sydkorea. Og så producerer Samsung også ovne, køleskabe og stort set alt andet du har brug for i et køkken. Det er der dog de færreste danskere, der ved, da Samsung i Danmark stort set er blevet synonym med fladskærme. For at give indblik i ovenstående – og præsentere deres nye komfur, Samsung NEO (der giver mulighed for at tilberede to forskellige retter samtidig ved forskellige temperaturer, hvilket jo egentlig er ret smart!) inviterede Samsung os for et par weekender siden til et koreansk cookalong. Men småfolk, weekender og cookalongs er altså lidt en dårlig kombi for os to damer for tiden – og derfor bliver det jer, kære læsere, der får fornøjelsen af en lille koreansk konkurrence i stedet. Det håber vi ikke I klager over 🙂
Kittet, I kan vinde, indeholder:
- En kogebog (på engelsk) om koreansk madlavning
- En bambus-’steamer’
- Sesamolie
- Soya
- Koreansk chilipasta
- Tang snacks
- Spisepinde
For at deltage i konkurrencen vil vi gerne vide lidt mere om, hvilken “nymodens” teknologi eller elektroniske redskab, som du sætter allermest pris på i dit køkken. Er det fx din stavblender, en selvrensende ovn, dit stegetermometer eller noget helt fjerde?
Giv os dit input i kommentarsporet herunder senest fredag d. 5. december, så er du med i konkurrencen.
Indlægget er udgivet i samarbejde med Samsung, der har sponsoreret præmien.
Helt klart min krydderikværn. Den er både indbydende at se på og så gør det mig altid glad at kværne mine egne krydderier 🙂