Sneak peak fra Marokko

Smoo-hoo-hooothiesss

Smoothies m. grape, jordbær, kærnemælk og myntheSmoothies m. grape, jordbær, kærnemælk og myntheFor nylig blev Netto tømt for kærnemælk, grapefrugter (de røde) og frosne bær – alt sammen på tilbud.

Det lægger voldsomt op til en god omgang smoothies. Perfekt morgen, middag og aften (læs: dessertsubstitut). Jeg går som regel rimeligt klassisk til værks, men er begyndt at sætte pris på at smide lidt frisk mynthe i blandingen.

Her er det frisk mynthe, friskpresset grape-juice, frosne jordbær og kærnemælk smagt til med akaciehonning og lidt vanillesukker.

Ellers bruger jeg f.eks. appelsinjuice, frosne hindbær eller blåbær, ahornsirup, lidt ingefærsaft m.m.

Jeg ved at mange sværger til soyamælk eller bruger almindelig mælk som base. Jeg sværger til kærnemælk! Skal ikke gøre mig klog på soyamælks fortræffeligheder i smoothies, for det har jeg ikke prøvet. Men efter jeg er begyndt at bruge kærnemælk, synes jeg at almindelig komælk smager keeedeligt og meget fadt i smoothies. Kærnemælken tilføjer den helt rigtige syrnede smag, som står godt til frugten. Prøv det!

HyacinterLos smoothies matchede selvfølgelig mine fine hyacinter. Tilfælde? – det tror jeg ikke! Må kandidere til årets hausfrau på den konto..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak peak fra Marokko