Fine sommerfugle!

Pavlova meets Eton Mess

Af: Lise

I lørdags havde jeg flere madprojekter. Ét var bl.a. at røre en mayo til noget aioli til en skålfuld pillerejer. Det fik jeg nogle æggehvider ud af, og da det er ærgerligt bare at smide sådan nogen ud, lavede jeg en marengsbund ud af dem (2 æggehvider piskes stive og tilsættes ca. 100 gram sukker og et miniskvæt lagereddike, massen spredes ud på et bagepapir og bages i ovnen ved 125 grader i 1 time til den er sprød).

Jeg købte noget vanilleis af god kvalitet, dækkede marengsbunden med det, smurte lidt flødeskum udover herligheden og pyntede med masser af friske bær. I lørdags blev det til råmarinerede danske jordbær og hindbær. Man kan bruge lige præcis de bær og frugter, som man lyster.

Desserten minder til dels om en Pavlova og dels om Eton Mess – dog uden mess’et. Den er topnem at lave, det meste kan laves i forvejen, så det bare er at smække den sammen lige inden servering. Den blev spist fuldstændig op og var virkelig et hit!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fine sommerfugle!