HUSK HUSK HUSK - EN LILLE REMINDER

SPIS, DRIK OG SLAP AF MED SILVER.SPOON

 photo spring2go_wineampgrub_zps6e82d932.jpgGod nyhed! Altid skøre og skæve Silver.Spoon afholder forårets første Wine&Grub pop-up-arrangement i bedste picnic-stil fra i morgen og fire aftener frem – og vi har fået muligheden for at give dig 15% på billetter til arrangementet via Billetto.

Vi havde selv fornøjelsen af at opleve en af Silver.Spoons pop-up restauranter på Roskilde Festival sidste år. Her blev der disket op med fortolkninger af berømte kokkes retter, som en pendant til de mange fortolkninger af berømte musiknumre, der gjaldede ud over festivalen. Der var tænkt over konteksten og den ene ret blev bl.a. serveret på grammofon-plader!

 photo borddkning_silverspoon.jpg photo risotto_silverspoon.jpg

Denne gang holder mad-entreprenørerne fra Silver.Spoon deres Wine&Grub arrangement i samarbejde med kokken William Milsted og sommelier Sandra Skriver, der vil guide gæsterne gennem en perlerække af fornemme vine og en læks fire-retters menu baseret på årstidens råvarer.

Alle pop-up-restauranter er selvfølgelig forskellige, men vores erfaring er, at der altid er en særlig stemning over sådan et arrangement. Både for arrangørerne og for gæsterne. Det er ikke bare endnu en dag på restauranten og man kan ikke bare komme igen i næste uge. Derfor føles det tit som om, at retterne bliver serveret med lidt mere kærlighed og der er lidt mere snak og mingling mellem gæsterne. Superhyggeligt.

Jacob Kocemba, vinekspert, top-tjener på bl.a. Herman, Kong Hans og Nimb og vinanmelder for Euroman skriver om Silver.Spoons Wine&Grub koncept: “A wonderful concept and quality experience that delivers serious value for money. Well-suited for an evening out dining with friends or family.”

Fokus er altså på god vin, lækker mad, hygge og intim atmosfære – og så endda til rigtig rimelige priser. Hvis du kunne tænke dig at være en del af dette, så læs med her:

 • Arrangementet kører  fire aftener i træk med to ‘seatings’ per aften – enten kl. 17.30 eller kl. 20.30. Første aften er allerede i morgen d. 15. maj!
 • For 450 kr. får du 4 retters mad + vin!
 • Middagen foregår et hemmeligt sted i København og bliver kun afsløret for gæster!

Vi kan altså ikke afsløre stedet, men i stedet kan vi afsløre menuen og vinene – og den kombi lyder altså ikke helt tosset!

STARTER

 • Hesterejer • Rygeost • Kartofler • Syre
 • Casa Coste Piane, Prosecco di Valdobbiadene, Santo Stefano di Valdobbiadene (Natural wine, without sulfites)

FORRET

 • Jomfruhummer • Estragon • Geranium • Løg • Tomat
 • Domaine de la Belouse, Mâcon-Villages, Cédric & Alain Chène, Bourgogne 2012

HOVEDRET

 • Brisler • Smør • Ramsløg • Persille • Porre • Tang • Aske
 • Anzivino Nebbiolo, Coste della Sesia, Piemonte 2007

DESSERT

 • Ymer • Grønne jordbær • Ærter • Jord • Blomster
 • Douceur de Chalosse, Coteux de Chalosse, Landes

Maden kan forresten også bestilles som take-away. Wine&Grub pakker hele menuen ned i en kurv sammen med en autentisk, ternet picnicdug. Og for en gang skyld virker det som om, at de danske vejrguder rent faktisk også synes at picnic og spisning under åben himmel er en ret god idé med temperaturer på den pæne side af 20 grader – se selv her fra DMI:

 photo femdgn_kobenhavn_zpsfa7d1342.jpg

Du kan bestille dine billetter via Billetto her – og HUSK du får 15% rabat ved at bruge lige præcis dette link (jaij!).

Indlægget er sponsoreret, men er som altid udtryk for vores egne holdninger! 🙂

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUSK HUSK HUSK - EN LILLE REMINDER