BORNHOLMSKE MADBILLEDER

HEJ HEJ DANMARK, HELLOOO SINGAPORE

singaporetursingaporetur2
Om lige præcis 24 timer sidder jeg på et fly og vinker farvel til et-cifrede temperaturer i gråvejrs-Danmark og goddag til to-cifrede tropisk-regnskovs temperaturer i Singapore. Jeg er nemlig så heldig en kartoffel, at jeg har fået lov til at være G&G’s udsendte medarbejder på en bloggertur til Singapore, hvor jeg sammen med otte andre nordiske bloggere er blevet inviteret til at opleve alle de herligheder, som den helt specielle lille østat – og republik – i Sydøstasien med de mange årtiers indflydelse fra Storbritannien og den tårnhøje levestandard, har at byde på!

Sidste gang jeg var i det Sydøstasiatiske, var da jeg var i Vietnam i mit tyvende leveår (rundt regnet i 2002) – og det må siges at være i den lidt anden asiatiske boldgade end Singapore, så jeg er faktisk ret rundforvirret over, hvad jeg skal forvente mig af turen. Men det har jeg det også helt OK med – når nu man er så heldig at have kyndige mennesker med sig, der har styr på, hvad man skal opleve, så satser jeg bare på at troppe i lufthavnen i morgen og se, hvad der sker!

Jeg regner dog helt bestemt med at spise mig så meget gennem Singapore som muligt – og sikkert også kigge på et shopping mall eller to, og mon ikke også der skal drikkes lidt cocktails – det tror jeg… Og jeg lover naturligvis at rapportere fra ferieherlighederne! Måske først af den lidt mere dybdegående slags når jeg kommer hjem – men indtil da, så husk at I kan følge G&G (og mine Singapore-udskejelser) på Instagram under @ganeoggaffel.

Piiissst…  bare lige for at gøre jer lidt misundelige – så er det her jeg skal bo den næste uges tid 🙂

Piiisst 2… Hvis nogen sidder derude og har gode tips til ting man skal se og opleve i Singapore, så smid dem meget gerne min vej – jeg har helt sikkert kyndige guides med på turen, men skulle jeg have en halv time eller to for mig selv, er det jo altid rart med gode ideer til, hvad man skal tage sig til!

11 kommentarer

 • Amanda

  For en med en sød tand vil jeg foreslå at besøge “Cold Stone” som er en fantastisk is-butik. Man vælger 1 smag is og 3 “toppings” som bliver blandet ind i isen, imens den bliver kastet op i luften. Det ser ret vildt ud og isen smager helt vildt godt! Tjek deres hjemmeside for mere information og adressen, jeg synes i hvert fald den er et besøg værd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Wow, du heldig.. jeg var i Singapore i 2011 i 3 dage, men jeg fik oplevet en del 🙂 Here you go.

  Du skal se :
  marina bay (specialt ‘skibs’hotellet med lækker shopping inde),
  zoo (bedste zoo jeg har besøgt, prøv den om aften med night safari),
  sentosa (så fantastisk! det er en ø med lækker forlystelser (universal studio), strand med turkish-farvet vand),
  orchard street (bedste shopping sted jeg nogensinde har være – alt fra Gucci, Chanel til Zara),
  Little India, kulturel sted med super lækker indiske spisesteder – prøv Taste Of India.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig god tur til dig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Du bliver nødt til at prøve at smage de famøse Chilicrabs eller peppercrabs – det er et must! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvor er den lækre taske fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Hej Emma – den er ‘desværre’ hjembragt fra en lille fin designbutik i Istanbul – ved kun at mærket hedder Loreena – men ikke om man kan finde den andre steder i verden:/

   Kh Emilie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Besøg en af de mange gode foodcourts. Man skal ikke lade sig snyde af at det er så billigt for et måltid – det er ofte rigtig godt 🙂 Hvis i kommer forbi VivoCity shoppingcenter, så prøv deres foodcourt på øverste etage.
  “Fullerton waterboat house” er en rigtig hyggelig restaurant med udsigt over skyline og marina Bay sands.
  Jeg har tidligere boet i singapore og er personligt ikke særlig vild med steder som sentosa Island – det bliver for overfladisk. Men det er selvfølgelig meget fint at se disse turistatraktioner hvis man er på besøg for første gang.
  Rigtig god tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Og nå ja, chilicrab er en sjov og hyggelig oplevelse med hagesmæk og fingrene i maden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Hej Nanna – tusind tak for tips – jeg er lige kommet hjem, men vi nåede heldigvis både food courts, chili crab fra Long Beach og drinks + udsigt fra Fullerton Bay Hotel – og enig, Sentosa Island er heller ikke rigtig min kop te 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BORNHOLMSKE MADBILLEDER