EATING ISTANBUL!

2 X GRØD

 photo groslashd03_zps9a66b600.jpg

Vi har skrevet om stedet tidligere, men det fortjener altså noget mere omtale! Denne gang var det en aftensmad, der blev nydt på Grød i Jægersborggade, hvor Emilie, veninde A og jeg satte hinanden stævne til en omgang uformel aftensmad.

Jeg elsker små steder, der laver god og reel mad til en overskuelig pris, så man kan få lov at gå ud og spise uden at skulle lægge flere hundrede kroner, når man egentlig bare vil mødes til en bid mad. Og her er Grød et godt bud. Biksen er indrettet meget uformelt og de rygløse stole var måske lige kække nok for mit på det tidspunkt meget gravide korpus – er man knap så gravid, så går det også nok endda 🙂 Eneste anke til lokalet, som ellers er meget basic og hyggeligt, er at der kan blive ufatteligt varmt derinde. Derfor er det nok en god idé at iklæde sig et par lag, så man kan tage lidt af det af, så man ikke dør af hede, mens man nyder sin grød.

 photo groslashd01_zps00720e45.jpg

 photo groslashd02_zps9ee20d25.jpg

Vi kastede os over lidt forskellig: Emilie og A hoppede på en persille-bygotto med stegt flæsk! Det var egentlig også min plan, men i sidste øjeblik besluttede jeg mig for en congee – risgrød med kylling, koriander og peanuts. Begge dele var superlækkert, men de andre damers bygotto var overraskende frisk og let i det i forhold til hvad man måske kunne forestille sig.

Jeg skal helt sikkert snart forbi grød igen. Måske til frokost eller morgenmad. Eller til en dessertgrød, der serveres hele dagen 🙂

 

2 kommentarer

 • Hvor ser det egentlig overraskende lækkert ud!
  Jeg er helt enig i, at det er rart at mødes til lidt lækkert uformelt mad, og bare nyde hinandens selskab 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Jamen det er virkeligt også godt. Du må helt sikkert prøve Grød, hvis du ikke har været der endnu! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EATING ISTANBUL!