LÆKKER JULERESTEMAD - FLUFFY KLATKAGER

ADVENTSKONKURRENCE #4: RIEDEL VINGLAS

riedel1
Tilbage i forsommeren, da der stadig var lunt og varmt i landet blev G&G inviteret til champagnesmagning af den østriske vinglas-producent Riedel, der laver vin- og champagneglas af alle afskygninger i super kvalitet. Faktisk er den internationale vinguru Robert Parker citeret for at sige om Riedel: “Jeg kan ikke opfordre kraftigt nok til at bruge disse glas”

Og det lyder da unægteligt, som lidt af et kvalitetsstempel! Nå, men altså, da jeg på det tidspunkt var det eneste ikke-gravide medlem af bloggen, trak jeg den heldige tjans af arrangementet og fik lov til at tage min veninde A med. Ingen af os havde på forhånd skænket det særlige mange tanker, at et vinglas’ form, runding mod stilken eller åbning havde nogen voldsom betydning for smagen af glassets indhold, men i løbet af aftenen blev vi meget klogere. Vi fik smagt på champagne efter alle kunstens regler – og fandt ud af, at champagne faktisk smager ret så forskelligt alt efter om det drikkes af høje slanke champagneglas, lave “balje-agtige” cocktailglas eller vinglas. Måske ikke ‘rocket science’, men nyt for os.

Blandt Riedels udvalg faldt jeg ret meget for deres Riedel O-Wine tumbler glas uden stilk. Hjemme hos Julie drikker man altid rødvin af glas uden stilk – og det er altså ret så hyggeligt, skal jeg hilse og sige. Og så kan man jo også bruge dem til fine opstillinger af slik, nødder og skumfiduser, hvilket er lidt smart, hvis man er tøset anlagt.

Nå men altså til den vigtige pointe! – I denne fjerde og sidste adventskonkurrence er I simpelthen så heldige, at Riedel har sat fire flotte hvidvinsglas og fire flotte rødvinsglas på højkant til vores konkurrence. Og vi er faktisk allerede ret så misundelig på den, der bliver den heldige vinder – det er da lidt af en fin ekstra julegave, man kan se frem til, der jo passende kan indvies til nytårsaften:)

riedel2 riedel3
For at vinde dette ret så fine vinglas-kit fra Riedel, skal du like os på facebook (hvis du ikke allerede gør det:)) og smide en kommentar herunder, hvor du fortæller os, hvad der er dit bedste juleaftens-minde.

4. advents-konkurrencen løber frem til onsdag d. 25. december – første juledag (midnatstid), og vinderen bliver annonceret i løbet af formiddagen 2. juledag – inden jeg smutter på deeejlig nytårsferie til Berlin (så fik jeg også blæret mig lidt med det;))

Held og lykke alle sammen!


riedel4 riedel5

71 kommentarer

 • Jeanette h

  Ihh så sent som i går sad jeg og drak af disse glas hos en veninde, og var grøn af misundelse!

  Mit bedste juleaftensminde er helt klart fra da jeg var meget lille. Det var hos min mormor og morfar, inden de solgte deres jul og flyttede i andelsbolig. Det hus havde de haft i 37 år, og da jeg er 24 år, er jeg derfor opvokset med at min mormor og morfar boede i det hus. Efter de er flyttet kører vi nogle gange forbi det, og det er utrolig nostalgisk. De pyntede altid helt specielt op i huset, og jeg elskede at kommer derop. De havde juletræet i stuen, hvor vi også sad og spiste, og hele familien var samlet. Tankerne om dem, i deres hus, pyntet op til jul, fyldt med hygge, det givet mig tårer i øjnene af glæde. Det fylder mig med så mange gode minde og følelser, og lige nu sidder jeg og glæder mig endnu mere til på tirsdag. Jeg bor nu på fyn pga. studie, og min familie bor på sjælland. Det er måneder siden jeg har set min mormor og morfar pga. studie og dum su der ikke er dsb-venlig. Jeg glæder mig lige nu ligeså meget til at se dem, som jeg den jul, for mange år siden, glædet mig til ay åbne julegaver. Det bliver helt klart det bedste ved denne jul. At se dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit bedste juleminde er egentlig også lidt mit værste. For 4 år siden havde vi netop fået at vide at min elskede morfar havde uhelbredelig kræft og havde meget meget kort tid tilbage, vi skulle have holdt jul hos min mor allesammen, men i sidste øjeblik sagde hospitalet at min morfar ikke måtte komme hjem. Vi slæbte derfor al julemaden med på hospitalet og “fejrede” jul der. Jeg havde ikke lyst til at danse om juletræet men det ville min morfar ikke høre tale om og skældte mig ud, så jeg gjorde det selvfølgelig. Han døde 2 juledag. Selvom det er min værste jul ever, er jeg bare så glad for at vi holdte en sidste jul med ham og griner lidt hver gang jeg tænker på at han skældte mig ud for ikke at ville danse om juletræet.

  Rigtig glædelig jul til jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Den er svær. Jeg tror ikke at jeg har noget specielt minde fra jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg formåede at smadre 4/8 vinglas under flytning her i start december, så nogle nye er tiltrængt! Jeg håber 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Jeg tror ikke, at jeg har ét bestemt godt juleminde, men det er mere julen generelt, der altid synes at gøre én i godt humør. Sådan en lidt fredelig, rolig, afslappet stemning er det bedste ved julen for mit vedkommende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Puggaard

  Har rigtig mange gode minder, men vil næsten fremhæve sidste år, hvor min mor og jeg efter at have holdt jul på andres præmisser i mange år, valgte at holde juleaften sammen kun os to med god julemad, dyner på sofaen og julefilm. Dét er julehygge for mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er helt klart da flere i min familie fik den samme slags gave og ingen kunne finde ud af hvem den kom fra 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er i hvert fald det skørreste minde. Vi holder altid jul hos min onkel og tante og deres 4 børn helt ude på landet. For 3-4 år siden da der var en enorm snestorm kunne vi ikke komme ned af deres vej grundet sneen, så vi holdt på en gård 2 km derfra og blev hentet i deres store bil. Da vi skulle hjem havde stormen og snemængden taget til så deres bil kunne heller ikke køre, og vi skulle hjem da mine forældre skulle til bryllup juledag. Så vi blev smidt i jeg ved ikke hvor mange lag tøj og refleksveste og så travede vi ellers bare derudaf. Det var nu egentlig ret hyggeligt 😉

  Jeg har netop igår fået bekræftet at skal flytte d. 1/3 og det er da den bedste start på julen. Så nu skal jeg ud og købe alt ind på ny og sådan nogle vinglas ville virkelig være fantastisk 😀

  Rigtig god jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Hede

  Mit bedste juleaftensminde er faktisk lidt et mærkeligt valg. Det var en juleaften da jeg var lille og var meget syg. Jeg lå i sofaen hos min søsters svigermor hele aftenen og havde det dårligt, men alligevel husker jeg det som en af de bedste juleaftener jeg har haft… måske det havde noget at gøre med at jeg også fik mit største ønske opfyldt den jul; en helt ny Babyborn dukke med tilbehør. Mit lille barnehjerte var lykkelig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit bedste minde er fra en juleaften for fire år siden, hvor min morfar stadig levede. Den juleaften glemmer jeg aldrig – den var fyldt med god vin, glæde og sovs til op over ørene.

  Og så vil jeg da være helt vildt glad for lige at vinde disse glas!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenny

  Mit bedste juleminde er som teenager at stå op juleaftensmorgen, og føle roen brede sig, ved at se det pyntede juletræ

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det må være det år min farfar var ret syg, han fik lov at holde et par timers pause fra hospitalet og være med juleaften.
  Han kunne næsten ikke spise noget, men fik en lille portion, og der i lå mandlen.
  Min farfar var heldig at få mandlen en dek år og lavede ofte sjov med at hjemme mandlen i sit glas portvin.

  God jul

  Lena

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betty Jacobsen

  Den sidste juleaften sammen med min mor inden hun døde. Hun var uhelbredelig syg af cancer, og det var skønt at se hende nyde at være sammen med os og børnene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Det er faktisk lidt mærkeligt, men mit bedste juleminde er fra en jul, hvor jeg var så syg, at jeg var ved at besvime i badet, så min mor måtte hjælpe mig (jeg var måske 10), og lå i sofaen under hele julemiddagen. Det bedste var, da min mor stillede gæsterne det magiske spørgsmål, om der var nogen, der havde en gave med, som jeg kunne lege med, og jeg var så heldig at få en Bratz-dukke med skitema af min mormor. Det var altså hyggeligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cecilie S

  det må være for to år siden da min farmor levede og vi raflede om gaver. Min farmor var dement til sidst og forstod ikke så meget og til denne rafleleg var der selvfølgelig én gave der var konkurrence om at få, så alle kæmpede om den. Dette forstod min farmor ikke, men endte alligevel med at få en 6ér lige da uret ringede og nappede dén gave som hendes barnebarn endelig havde fået tilbage, uden at ane hvor attraktiv den var. Vi fik et godt grin over det og da hun fandt ud af hvorfor, gav hun gaven til sit barnebarn, for den var jo egentlig ikke vigtig for hende, det var bare den der var nærmest hende:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kirstine Leth Vemmelund

  Mit bedste juleaftens minde er uden tvivl en fantastisk juleaften for to år siden som blev spenderet med familien og vores kære venner i Norge. Vi have brugt dagen på ski og var alle behageligt afslappede da aftenen kom. Denne var helt perfekt; lækker mad, gaver, kærlighed og masser af kædedans, musik, spil, konkurrencer og dampbad til langt ud på natten! Det var helt perfekt og jeg kan ikke vente til det næste år hvor vi vi skal gentage succesen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna N

  Sikke en fin præmie! Mit bedst minde er helt sikkert fra sidste års juleaften: Jeg er skilsmissebarn, så har ikke holdt jul med hele familien siden jeg var 10 år. Sidste år fik min storebror en lille pige, og både vores mor og far ville være med til at fejre hendes første juleaften. Så vupti, første jul i mange, mange år med begge forældre og alle bedsteforældrene samlet – og ikke mindst min lille nye nieces første juleaften. Så hyggeligt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie

  Da jeg har boet 10 år i udlandet, er mit bedste juleaftensminde at ankomme til et snedækket hus eller sommerhus, hvor der er ild i brændeovnen, træet er pyntet, og jeg endelig kan se hele familien, mens gåsen steger i ovnen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit bedste juleminde er fra dengang, jeg var barn. Jeg har altid været så betaget af juletræet, når det står med sin fine pynt, og det år, jeg fik lov til at sætte stjernen på toppen, det var simpelthen fantastisk. Det er måske en meget lille ting, men jeg var virkelig stolt over at få lov til så “vigtig” en opgave, haha. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Dyrbøl

  Mit bedste jule minde er fra jeg var barm når vi om eftermiddagen med hver vores juleslikskål og så juletegnefilm, den tradition har jeg ført videre til mine egne børn for det er så hyggeligt. Og så føles dagen ikke så lang igen. 😉 GLÆDELIG JUL TIL ALLE

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh! Jeg så billedet på Instagram og tænkte med det samme, at det her MÅ jeg bare lægge billet ind på!
  Jeg har nok ikke ét specifikt “juleaftens-minde”, men rigtig mange samlede glade minder.
  Jeg husker at jeg bare ALTID var syg juleaften da jeg var barn. Hvert år! Mine forældre fortæller tit og ofte om den gang jeg havde skoldkopper juleaften, og den gang jeg havde 40 i feber osv osv osv. Som barn coper man på én eller anden mærkværdig måde bare med det, og alligevel bliver juleaften selvfølgelig stjernegod! Som voksen er det bedste ved julen bare at man samles med sin familie, som jeg desværre ikke ser så ofte, fordi vi bor spredt ud over landet. Jeg glæder mig meget til turen går til Svendborg i overmorgen:)
  Glædelig jul til jer to søde piger <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Mit bedste juleminde tror jeg først kommer på tirsdag, hvor jeg for første gang skal holde jul med alle mine søstre, der kommer hjem fra deres respektive storbyer! Men ellers må det være da jeg var 11 år, som var sidste jul min stedfar og mor var sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Det må være den juleaften, hvor vi lige var flyttet d. 23 og alt derfor var et stort rod. Min farmor kom og hjalp og det endte med vi trods alt fik en rigtig hyggelig aften, selvom det hele startede ret så kaotisk:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg har ikke et specifikt minde, men elsker det tidspunkt hvert år, hvor alle – undtagen en – venter i et helt mørkt rum indtil dørene går op ind til det tændte juletræ. Så magisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja Hansen

  Mit bedste minde fra julen var for nogle år siden, hvor alt var hvidt udenfor, og der var lys i træerne rundt omkring. Det skabte virkelig en unik stemning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • eva kobeja

  Naar man aabner gaverne…og faa en fin overraskelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stinna liholm

  Mit bedste minde er fra sidste år…! Jeg havde lavet den unikke gave til min søster. Hun havde længe ønsket sig en tattoo, men var for meget en kylling til at gøre noget ved det…! Vi havde snakket lidt om hvad det skulle være, og stilart osv…! Jeg har en ven der har tattoo shop. Lavede en fin deal med ham som gjorde at jeg kunne give søsteren et gave-bevis på sin drømme tattoo i julegave. Lavede et fint gavekort og fik ham rigtigt officielt til at skrive under på det. Designede en fin lille fugl til hende og rammede original tegningen ind. Pakkede begge dele fint ind sammen.
  Da hun åbnede gaven… begyndte tårerne bare at stigelangsomt… og så begyndte jeg også…! Det var fantastisk. I februar var vi så idnde og få den lavet! Det var stort… kommer aldrig til at slå den gave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  De er bare sååååå fede 🙂

  Mit bedste juleminde er min mormor og morfar, julen var bare altid lidt mere magisk når vi var ved dem, min mormor lånte os altid den 23. Hvor vi pyntede træet og juleaftensdag var vi i kirke , maden duftede i hele husetnpr vi kom hjem 🙂
  Altid denne tid på året at min kære mormor og morfar er mest savnet 🙁
  Julen bliver aldrug helt det samme, som dengang jeg var barn..

  Glædelig jul og rigtig god tur til Berlin ( er kun en smule misundelig)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Glerup

  Mit bedste juleaftensminde, er en fra da jeg var lille.. Alt gik galt, maden blev ikke klar til tiden, vores gæster var forsinkede af sneen, huden spiste delvist desserten, juletræet væltede… Men vi grinte os igennem det hele og alles forventninger var fuldstændig slået i gulvet og derfor tror jeg alle nød det hele endnu mere, da maden endelig var på bordet og gæsterne kommet. Så var der ro og nærvær! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Sikke nogle flotte glas! En af de mest specielle minder fra julen er første gang jeg holdte jul med min kæreste. Vi tog til Egypten og fejrede jul og nytår sammen, selvom det var en skøn oplevelse er det nu mest hyggeligt at være hjemme sammen med hele familien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne i

  Jeg er stadig varm indeni ved at tænke på mine 2store tøser, der stadig holder fast ved at pynte juletræet sammen. 28 og 21 er vores piger.
  Tingene SKAL hænges på faste pladser, det er da en herlig ting at følge hvert år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Mit bedste juleaftensminde er fra da jeg var lille, og min morfar havde en ekstra smuttet mandel med til mig. Der var kaos, da der pludselig var to vindere af mandelgaven og kun en gave 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natassia

  For 3 år siden, da der var hvid jul (i hvert fald i Nordsjælland), tog min søster og jeg hver sin kælk og travede af sted mod yndlingskælkebakken. Vi kælkede løs, lavede sneengle og havde det så sjovt. Hun var 15 og jeg 23 på det tidspunkt, og vi håber hver jul at kunne gentage den succes 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Hmm.. De bedste jule-minder er fra da jeg var helt lille, og juleaften var noget man ventede på i MÅNEDER! Der var ingen bekymringer – kun gaver og god mad. Skønt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nickie

  Hold op de er lækre! 😀
  Mit bedste juleminde er måske også lidt det sørgeligste. Det er mindet om den sidste jul med min farmor, som var meget syg af kræft. Hun lå i sengen inde i stuen hele aftenen og var meget afkræftet, men smilede og hyggede sig, grinte og havde det hyggeligt. Hun døde d. 11. Januar så det var ekstremt rart at få en jul mere med min elskede farmor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • StineT

  Generelt er jeg ret så pjattet med jul, så jeg har rigtig mange gode juleminder, så en yndlings er svær… For to år siden skulle min mor, lillesøster og jeg holde jul sammen bare os 3 for første gang, da min bror var begyndt at holde det med sin kæreste. Det blev bare en rigtig dejlig aften, hvor vi hyggede os så meget, sang alle sangene i vores sanghæft rundt om træet, hvilket min bror nemlig ikke er den helt store fan af, tog os god tid og var først færdig med at pakke gaver ud langt ud på natten 🙂 Det var bare en skøn aften!! I år gentager vi forhåbentlig succesen, da vi igen kun skal være os 3 🙂

  Jeg skal flytte i ny lejlighed her i mellem jul og nytår, og der ville disse glas kunne pynte!!!

  Glædelig jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • linda R

  Selvom jeg nok hetl ærlig ikke kan huske andet end hvad jeg har set på billeder, så er det julen da jeg var 3 år gammel og min mormor var klædt ud som julemanden (du må ikke spørge mig hvorfor det lige var hende der fik den tjans?)
  JEg har billeder af mit nye legekøkken jeg fik, og det virker som om det var verdens bedste jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Åh, Riedel glas <3 De er virkelig lækre!

  Jeg har mange gode juleaftensminder, men et der står særligt ud er for maaange år siden, da jeg fik lov at pakke en gave op om formiddagen (dagen var jo ufatteligt lang når man bare var et lille menneske), og selvfølgelig valgte den største der var. Og dér var det fineste legetøjskøkken i ægte 80'er plastik. Elskede det køkken til døde! Så gik dagen pludselig hurtigt, og det køkken var med mig flere i mange lege i mange år derefter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caja

  Selvom jeg altid har nydt juleaftenerne med min forældre, så må den bedste stadig være, da jeg holdt jul med min kærestes forældre for første gang for 2 år siden. Det var så skønt at være en del af en stor familie og deltage i alle deres tradition; både da vi skiftedes til at læse “Peters Jul” højt og da vi gik om juletræet og mine svigerforældres hund og vores egen gik med rundt! 🙂
  Vi skulle have været hos mine svigerforældre i Jylland igen i år, men jeg er højgravid, så vi er hjemme hos os selv, hvor mine forældre kommer. Til gengæld bliver babys første jul så i Jylland hos svigerforældrene med den store familie og tre hunde! 😀
  Rigtig glædelig jul! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Wauw nogle flotte glas 🙂

  Faktisk er alle mine juleaftener de bedste minder. Det er den bedste dag på året, hvor hele dagen, aftenen og natten bliver tilbragt med min familie 🙂 Vores juleaftener slutter som regel også først kl. 3 om natten, fordi vi snakker så meget under maden, mellem gaverne osv. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Wauw nogle flotte glas 🙂

  Jeg har ikke noget specifikt minde, men faktisk bare alle juleaftener. Det er den eneste dag om året, hvor man tilbringer hele dagen, aftenen og natten bare med familien, og jeg elsker det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Hmm.. bedste juleaftensminde?
  – det var nok den juleaften jeg holdte sammen med min daværende kæreste og hans familie. Vi er ikke ret mange i min familie, så det var helt specielt at være sammen med en stoooor familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Vind

  Mit bedste juleaftensminde er faktisk fra sidste år. Mine, på det tidspunkt 2, nevøer legede, tullede og hyggede bare rundt hele dagen og lappede den dejlige afslappede stemning i sig. Det var fantastisk at opleve! I år håber jeg det bliver alle, nu, 3 nevøer der spreder selv samme afslappende julestemning til familien:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Strand

  De er så smukke de glas, ville klæde min nye lejlighed så fint!

  Mit bedste juleaftensminde må være da jeg var omkring 13 år gammel, og vi havde spist, pakket gaver op, spist ris ala mande og var helt stop fyldte. Så kiggede vi ud af vinduet og sneen faldt så smukt og fredeligt. Vi besluttede os derfor at slutte aftnen med en gå tur i mørket og sneen, vi gik hele familien ned på den nærmeste legeplads og lavede en lang slange lavet af store sne kugler, det var sådan en fin måde at slutte en fantastisk aften med dem jeg holder mest af – alle 6 familie medlemmer samlet der i sneen, glade og fornøjet. Den aften glemmer jeg aldrig.

  – Glædelig 4. advent til jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie S.

  Jeg er ved at skabe et rigtig god minde her i London uden al juleræset på et hotelværelse med min familie:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise a

  Jeg tror heller ikke jeg har et bestemt ynglings juleaftens minde. Der bliver ikke lavet (det store) om på traditionerne juleaften: sove længe, morgenmad sammen med familien, julefilm i sofaen med min bror mens forældrene er i køkkenet, Disneys juleshow, julemad, dansen om juletræ og gaver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Mit bedste juleminde er julen for 3 år siden, hvor jeg lige var kommet hjem fra hospitalet med min fine lilledatter – hun er fra d.21/12, så jeg nåede hjem og fejre jul hjemme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma S.

  Det synes jeg altså er svært.. Det lyder kliche, men hver juleaften plejer jo at være god, selvom der altid er forskelle. Har heldigvis ikke haft en dårlig jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Mit bedste juleaftens minde er fra da jeg var barn og sad sammen med min lillebror og kiggede ud af vinduet, mens vi ventede på vores bedste forældre…… lige pludselig begyndte det at sne og det hele var så hyggeligt, idyllisk og juleagtigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Lind

  Mit bedste minde er fra sidste år hvor vi havde den bedste og mest perfekte juleaften. Mad, gaver og børn klappede, dagen efter blev alle så syge med influenza så på den måde husker jeg også julen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  Åh, det må være, da jeg fik min bamse Leopold i gave. SÅ meget den bamse har betydet for mig som barn. Jesus. Og jeg husker det stadig.

  kh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit bedste juleminde er min første jul med min lille niece. Hun var mere optaget af at gå rundt og dele gaver ud end at åbne sine egne. Det var så fin en måde at opleve hvad julen jo handler om, nærværet, gavmildhed og samværet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ej, hvor er de dog fine! 🙂 Sikke en lækker konkurrence.

  Mit bedste juleaftensminde var for et par år siden, hvor det pludselig blev et voldsom blæsevejr juleaftensdag. Som så mange familier, så deler vi juleaften op, så hvert andet år bliver den fejret med min fars side af familie og hvert andet år min mors. Dette år skulle vi fejre jul med min fars side af familien hos mine forældre, mens min moster, onkel og to kusiner skulle køre til jylland for at fejre jul hos noget familie der. Midt på eftermiddagen ringer min moster så, at de har lukket storebæltsbroen, og om de må komme til jul hos os? Vi må skynder os ned i en døgnnetto og købe ekstra mad og vin, og endte med at blive 16 mennesker og 3 hunde til jul, men det er den hyggeligste jul jeg nogensinde har haft 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe V. Nielsen

  Mit bedste minde fra juleaften er afgjort en skiferie i Schweiz (som barn holdt jeg altid jul på skiferier).
  Juleaften, efter maden, gik vi alle sammen uden for, hvor der var faldet i hvert fald en halv meter sne oven i det, som lå der i forevejen. Vi fandt så et stort grantræ midt i sneen, som der var lys på og dansede rundt om juletræet i den høje sne, som dengang gik mig til langt over knæene. Det var simpelthen så hyggeligt og sjovt og jeg tror aldrig jeg glemmer det minde!

  I må have en rigtig dejlig jul begge to!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise

  At se mine kusiners’ øjne da de så julemanden for første gang

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Nielsen

  Sikke nogle fine glas!

  Mit bedste juleaftensminde må være de juleaftener, da min mand og jeg var yngre, hvor vi endnu holdte juleaften hver for sig. Et år havde det sneet temmelig meget, og der var is og sne på vejene. Vi plejede at besøge hinanden henad aftenen, efter vi havde spist middag og åbnet julegaver med familien, men i år var jeg lidt i tvivl, om min daværende kæreste nåede frem pga. vejret. Lykken var derfor stor, da han pludselig stod i døren alligevel henad aftenen, så vi kunne nå at holde lidt juleaften sammen også det år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Andersen

  Det var da jeg som barn fik den gravide barbiedukke af min faster – det var simpelthen den bedste gav nogensinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh de måtte virkelig gerne bo hjemme hos mig. Og ja, det er noget helt andet at drikke vin af glas uden stilk.. Mere nede på jorden så at sige.. 🙂 God jul, og god tur til Berlin! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Hove

  Mit bedste minde er, en juleaftensmorgen hvor min mand friede til mig en frostklar sneklædt morgen. Det var så smukt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susie Rasmussen

  Mit bedste juleminde er fra 1997, hvor hele min fars familie var samlet i min farfars fødehjem. Det var en gård langt ude på landet på Fyn. Alle min farfars brødre, deres koner og deres børn var samlet. Det var den skønneste jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara berg

  Det må være dengang hvor jeg var ca 4 år. Mine forælre var stadig sammen og jeg fik den sejeste lyserøde cykel – det var tider 🙂
  /saraberg88@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Seloy

  Bedste juleaftensminde var da Far havde snedkereret & Mor havde syet, så jeg fik en fin himmelseng til min Barbie. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Raahauge Clausen

  Jeg mindes da vi var helt små ,- at min far klædte sig ud som julemænd, og kom med en gammel sæk fyldt med gaver ,- og et helt særligt dukkehus, som jeg havde ønsket mig lænnnge. Det vakte stor misundelse hos mine svenske kusiner.
  Derudover er jeg netop blevet moster for 5 dage siden,- og vi har fejret vores første jul med en lille ny i familien. – det var fantastisk.! Det bliver helt sikkert en aften, som vi kommer til at mindes og snakke om fremover 🙂

  Glædelig jul 🙂
  Og sikke dejlige glas ,- perfekte til venindebrunch 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Raahauge Clausen

  Glædelig jul Julie og Emilie ..:)
  Jeg er netop blevet moster til en lille pige, som fik oplevede sin første juleaften igår. – så dejligt med en ny i familien ,- og det bliver helt sikkert en aften, som vi kommer til at mindes og snakke om i laaaang tid fremover,- hvordan hun hele tiden skulle have mad, – og alt blev vendt på hovedet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Vingaard

  Mit bedste juleminde er en meget anderledes madoplevelse og juletradition!

  Hvert år juleaften til forret, får vi øllebrød med syltede kirsebær i grøden og med flødeskum på toppen. Nogle år har vi endda en gave ligesom med mandlen i risalamanden, men i øllebrøden kommer vi en hasselnød i da de hele kirsebær kamuflere den hele hasselnød.

  Enten elsker man det eller også sker man lidt skeptisk ned på den auberginefarvede grød og den lidt sære duft, men det er simpelthen ikke jul før øllebrøden er smagt.

  Den tradition er mere end 150 år gammel og stammer fra landet hvor pengene var små, og derfor var det godt at få “lagt bunden”, da der ikke var penge til så meget kød, og det er simpelthen blevet til vores meget specielle juletradition.

  Det er det juleminde, som jeg altid har kunnet huske, og en tradition jeg altid vil have med mig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Jørgensen

  Mit bedste minde er fra sidste år. Der var min datter tre år og stor nok til at forstå julen. Den magi der er omkring jul og børn, ja det er da ikke til at stå for for et moder-hjerte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et dejligt minde var dengang hvor vi inden Ris ala manden gik en tur over i den kirke mine forældre “passede” inden de gik på pension. Vi gik op i kirketårnet og det var lidt af en prøvelse med smalle trin og stiger og stod der og så ud over kirkegården der var oplyst, det var råkoldt og dejligt og jeg glemmer det aldrig.
  Jeg er vild med glassene. Vi har rødvinsglas med stilk, men de her er da vildt smukke og en perfekt ekstra kærlig tanke til min søde mand ; )
  Glædelig Jul
  Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit bedste juleaftens minde var første år min mand holdte jul med min familie og hvor alle mine bedsteforældre også var samlet. ♥ Dejligt at være omgivet af al den kærlighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Hansen

  Det bedste minde må være manden og mins første jul sammen (læs: gift i 4 år) . Derudover snakker manden meget om at han gerne vil have en rødvins kop – det må være så godt som det kan blive .. Kunne passende bruges til nytår ja, hvor vi endnu ikke ved hvad vi skal :/ men om ik andet vil vinen smage dejligt . Glædelig jul 🙂
  Kh Trine , Vejle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia CA

  Et af mine bedste juleminder er faktisk at sidde ved min fars dødsleje for 8 år siden. Det var den sidste dag jeg så ham i live. <3
  Glædelig jul, og god fornøjelse til fest..
  Kh Mia – aimlovelive@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emil Pedersen

  Det må være det år, hvor jeg uden de andres viden havde stablet et pakkespil på benene og finansieret gaverne med “lånte” penge fra mine forældre. Ved pakkespillets start blev de derfor behørigt takket som spillets store sponsor – til alles fornøjelse 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÆKKER JULERESTEMAD - FLUFFY KLATKAGER