KAFFE MED FLØDE..SKUM!

PRÆMATURE JULEØNSKER

julegaveoensker2

Der er godt nok lidt tid til endnu (og man er godt nok rundet 30 år…), men derfor kan man jo godt begynde at glæde sig. Altså til den jul der – og de der julegaver. Ved ikke hvornår det der med at voksen og ligeglad med julegaver indtræffer hos mig, men det er i hvert fald ikke sket endnu!

Hvis jeg helt selv kunne bestemme, hvad der skulle ligge under træet til mig i år, så måtte de her rare sager til køkkenet (og køkkenregionerne), da gerne være at finde:)

1. Opbevaringskasser (fx til brød) fra LEGO, 2. Bonbonniers fra Uhlala Ceramics, 3. Mauviel Cuprinox kaserolle, 4. O-wine vinglas fra Riedel, 5. Chop chop marmorskærebræt fra HAY, 6. Hvid riflet yoghurtskål og Flora sukkerskål fra Royal Copenhagen

6 kommentarer

 • Den kasserolle er super cool:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg håber også der ligger kobbergryder under træet i år. (Og et større køkken – til efterhånden at kunne rumme alt det skidt jeg har samlet sammen).

  Men skulle du være så uheldig at du ikke får gryden, så kan det faktisk anbefales at gå på loppemarked. Jeg har købt en del kobbergryder her. Og så har jeg fundet denne webshop, som er lidt billigere, men godtnok er fransk – og så har de også tarte tatin form 😛 http://eshop.e-dehillerin.fr/en/copper-cuprinox-extra-thick-xsl-243_270.html

  Thomas

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Haha – yes – kan også godt skrive under på det med at ønske sig et større køkken. Kan ikke forstå, hvorfor de skabe bliver mindre og mindre!! Og tak for tippet med webshoppen – den ser farlig (god) ud! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak for inspirationen. Det er altid svært at finde nogle gode ønsker, så det indlæg hjalp mig en hel del 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Velbekommen – og dejligt at kunne inspirere lidt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KAFFE MED FLØDE..SKUM!