RUSTIK KÅLSALAT
Emilie
Kan I huske kyllingefadene med diverse tilbehør fra min nye køkkenkærlighed – min Aarstidnerne basis grøntkasse? Til kyllingefad nr. 2 bød jeg udover de rare fyldte portobellosvampe også på denne simple kålsalat, der bl.a. indeholder min nye favoritkål, savojen.
Opskrift til ca. 5 personer:
- 1/4 savojkål
- 1/4 hvidkål
- 2 røde pebre
- 1 æble
- 1 håndfuld ristede mandler
- Dressing af: citronsaft, olivenolie, æblecidereddike, sennep, fløde (ikke nødvendigt), salt og peber
Salaten tilberedes meget simpelt ved, at kålen skylles og snittes så tyndt som muligt. Samme tur får peberfrugterne og æblet skæres i tilsvarende tynde både.
Dressingen røres sammen og hældes over kål, pebre og æble. Salaten må godt stå en ti minutters tid, så dressingen kan trække lidt ind i salaten. Lige inden servering hakkes de ristede mandler og drysses over hele herligheden.
Hvad er jeres yndlingskål – og hvordan skal den allerhelst tilberedes?
yum yumm
http://victoriapeace.blogspot.com.es/