GÅ SNART I KRIG MED KRANSEKAGEN!
Den blir nemlig supergod, hvis den lige får en nats tid i køleren – følg vores (eller for at være helt ærlige – Mette Blomsterbergs) how to guide til kransekagetoppe fra sidste år her:
Dag 1: Kransekage og forkølelse
Og her:
Dag 2: De to tårne
Jeg er faktisk allerede smugstartet med min portion kransekagedej her til aften (afbilledet og klar til køleren på billedet oven for), da jeg smutter med min veninde A til Berlin i morgen aften for at se om de der tyskere kan finde ud at skåle det nye år ind – mon ikke de kan det… Kransekagen medbringes dog hjemmefra just in case!
Og har du endnu ikke læst Julies fantastiske guide til champagne-valget for årets sidste aften – så kig med her – der er megagode tips og tricks at hente!
Ååh, bliver helt dårlig, så gode ser de ud. De ser helt ud som de skal – perfekt sprøde og seje, med et skønt, blødt indre og en mørk, lækker chokoladebund <3 Send straks en stakfuld med luftpost.
– Anne