INDISK BLOMKÅL (OG TIP TIL INDER-TAKEAWAY)

EN NY (KØBE)SAFT I BYEN

naturfrisk2
Jeg er forfærdelig glad for safter og juicer, der ikke er aaal for søde  og syntetiske, og er faktisk ikke synderlig glad for boblende søde drikke – i al fald ikke i Fanta, Faxe Kondi og Sprite forstandDerfor virkede det som en gevaldig god nyhed da jeg på dagens indkøbstur i Kvickly faldt over en ny (tror jeg da!) bland-selv saft fra Naturfrisk, der jo laver übergode safte, moste og sodavand (der som oftest sælges på byens caféer). Ikke bare så ser bland-selv saften sindssyg fin ud – er SÅ meget til fals for fin emballage – alle varianterne lød også lokkende. Jeg måtte fluks smide en rabarbar vanilje saft ned i min kurv, men også varianterne ud i citrus-lime og ingefær må helt klart prøves snart.

Rabarbersaften har en virkelig fin og mild smag af rabarber og man kan decideret se vaniljekornene i bunden af flasken, så den skal selvfølgelig lige have en god shaker inden man blander den op. Gør man så det, bliver man til gengæld også belønnet med den fineste vaniljeprikkede lyserøde saft. Whats not to like?! Den er god både som almindelig saft – og blandet op med milde bobler på min Sodastream’er. Tænker også, at den vil kunne gøre sig godt som det søde touch til diverse smoothies, milkshakes og måske endda også desserter.

Hvis der skulle sidde andre saft (og Naturfrisk-fans) derude, så kan jeg hilse og sige, at prisen for sådan en økologisk 500 ml flaske saft, der blandes i størrelsesforholdet 1:5 er ca. 30 kroner.

naturfrisk

6 kommentarer

 • natasa

  Har også lige købt sådan en sag,med med ingefær og citrus, den smager så godt. masser af ingefær, lige som jeg kan lide det! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   uhmm – godt at høre Natasa, så må den helt sikkert også prøves:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juhu! Fedt, må straks ned at finde dem i supermarkedet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Yes – det er klart en tur til supermarkedet værd 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ingeborg

  Blander man den med ginger og citrus med danskvand smager den næsten som den der gode ginger beer (blå flaske, alt for dyr i længden) mums!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INDISK BLOMKÅL (OG TIP TIL INDER-TAKEAWAY)