KAGEPAUSE PAUSEKAGE

lørdag.morgen.mad

Af Julie

Flot blodappelsinAhh første lørdag efter vi er kommet hjem fra Indien. Startede med en lille tur ud i solen og forbi bageren.

Solskin i et glasJeg har købt et net med blodappelsiner i Irma efter at have set en kollega sidde og gufle én i sig. De så simpelthen så gode ud. Og det er de. Lidt mere syre og skarphed end en almindelig appelsin og så flot så flot! Jeg pressede en 4-5 stykker til juice. Mums.

Æg, svampe m.m.yumDerudover stod den på spejlæg stegt til perfektion, lidt stegte svampe og peberfrugt, persille og lidt ajvar-mayo. Christ det var godt at få hjemmegjort morgenmad! Derefter stod den på en halv bolle med vesterhavsost (fantastisk ost!!!) og en stort glas the. Ahhhh!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KAGEPAUSE PAUSEKAGE