Grisede skumfiduser

Chohohokolade

Af: Lise

Hasselnødder i hvid chokolade og hindbær

Jeg fik en af de der Smartbox gavekort for et stykke tid siden. Da jeg bladrede listen igennem over steder, hvor gavekortet gælder til, faldt jeg lynhurtigt over A XOCO (http://www.axoco.dk/). Fantastisk chokolade og de laver en af de bedste flødeboller med lakrids! Der var derfor ingen tvivl om, at jeg selvfølgelig skulle bruge gavekortet dertil.

Det man får for sin Smartbox er en chokoladesmagning for 2 og jeg havde slæbt min ligeledes chokoladeglade veninde med til det. Efter at man har smagt på forskellige chokolader og lært noget om fremstillingsprocesser osv., fik man mulighed for at købe chokolade til til rabatpris (ikke vildt billigt, men stadig fint nok) – vi kom til at købe en del OG spise det hele samme aften (hrm…).Desuden var der smagsprøver en masse, hvor jeg tror, at vi fik hamstret os vores del af den gratis chokolade!

Hvid chokolade med pistacienødder og frysetørret hindbær...det var sååå godt!

Den chokoladeglade veninde på vej ind i montren med flødeboller (seriøst, prøv den med lakrids!)

Flere smagsprøver - her lakridsmandler, hindbærnødderne og mandler med hvis chokolade krydret med vistnok lidt koriander og citron

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grisede skumfiduser