Toaaast i søndagssolskin

Kitchama-hva’for’noget?

Af Julie

kitchamajigkitchamajig i fuld figurMå jeg præsentere KITCHAMAJIG – en gammel fornyelse i dit køkken! (bemærk det kække ordspil og den frække stavemåde)

Da min mor arvede det fineste sommerhus fra sin Onkel Mogens, gik vi køkkenet igennem og ryddede lidt op i al indholdet. Der var mange ting og sager og midt i det hele lå Kitchamajig. Som teksten på værktøjet afslører, har vi her at gøre med et “multitool”, der både moser, pisker, løfter og “strains” (kan altså ikke lige finde det rigtige ord på dansk. Google translate foreslår strammer . Eh?)

Og den er sgu ret fiks. Jeg bruger den både til at mose kartofler og andet habengut til mos, som en si, til at fiske ting og sager op af diverse væde og til at røre ting sammen med. Eneste minus er, at de i de der gamle dage ikke rigtig havde forstået det smarte ved fænomenet rustfrit, så det er ikke sådan en man skal stille i blød natten over, hvis man vil undgå rustpletter..

Har aldrig rigtig set noget lignende denne. Gad godt vide om der findes nyere versioner?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Toaaast i søndagssolskin