Magasin-hapsere
Af Emilie
Begik i weekenden den fejl, at forvilde mig i Magasin i anledning af 25% superbazar – det var lidt fjollet, for der var virkelig mange mennesker og jeg måtte i virkeligheden slet ikke bruge nogle penge, men godt gemt oppe i køkkenafdelingen stod en kok, der i dagens anledning havde fået lov til at promovere sin kommende kogebog. Hvem manden var fortabte sig i travlheden – men tror han kom fra noget catering-halløj, der hed Simply Cooking. Hvad, der dog ikke fortabte sig, var nogle ret fantastiske små hapsere med røget hellefisk, som han serverede.
Hermed forsøget på at genskabe kreationen efterfølgende:
Bornholmske rugkiks toppes med hellefisken
Det sidste touch – lidt creme fraiche/mayo røres op med citronsaft og der pyntes med et lille kvist dild og basilikum (var vist kørvel i den oprindelige version, men det kunne ikke opstøves).
1-2-3, og en fin lille sommer forret/pre-dinner snack er klar til servering!
Laekre hapsere og rigtig fin blog I har – har foerst lige opdaget den da den dukkede op paa min bloglovin
Lise
http://detskalsmageafnoget.blogspot.com