Gefärlich

Magasin-hapsere

20110502-110914.jpg

Af Emilie

Begik i weekenden den fejl, at forvilde mig i Magasin i anledning af 25% superbazar – det var lidt fjollet, for der var virkelig mange mennesker og jeg måtte i virkeligheden slet ikke bruge nogle penge, men godt gemt oppe i køkkenafdelingen stod en kok, der i dagens anledning havde fået lov til at promovere sin kommende kogebog. Hvem manden var fortabte sig i travlheden – men tror han kom fra noget catering-halløj, der hed Simply Cooking. Hvad, der dog ikke fortabte sig, var nogle ret fantastiske små hapsere med røget hellefisk, som han serverede.

Hermed forsøget på at genskabe kreationen efterfølgende:

Bornholmske rugkiks toppes med hellefisken
20110502-111428.jpg

Radiser snittes
20110502-111516.jpg

Der anrettes
20110502-111658.jpg

Det sidste touch – lidt creme fraiche/mayo røres op med citronsaft og der pyntes med et lille kvist dild og basilikum (var vist kørvel i den oprindelige version, men det kunne ikke opstøves).
20110502-111731.jpg

1-2-3, og en fin lille sommer forret/pre-dinner snack er klar til servering!
20110502-111818.jpg

3 kommentarer

 • Laekre hapsere og rigtig fin blog I har – har foerst lige opdaget den da den dukkede op paa min bloglovin

  Lise
  http://detskalsmageafnoget.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lise
   Mange tak – dejligt at du kan lide vores blog. Jeg tror også jeg skal have Emilie til at invitere mig på Magasin-Hapsere snarest! Ellers er de vist til at overkomme at lave selv, hvis hun nægter 🙂
   Jeg skal da lige ind og snuse på din blog også!
   /Julie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Lise

  Du får også lige en hilsen fra mig – fin blog du har dig! Jeg kan se, at du bor i Schweiz – min mor bor i den tysktalende del af landet (Zug), så jeg kommer ganske tit forbi og er vild med stemningen (og ikke mindst vejret!) i den italienske del af landet – så del endelig gode tips til madoplevelser mm. i den egn:)

  /Emilie G&G

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gefärlich