Super gode bløde søde Chocolate chip cookies

Chartermiddag med Cofoco-imperiet

Af Emilie

Selvom jeg ikke er meget for at sprede budskabet alt for bredt ud – eftersom det forringer egne chancer for billige middage markant – må vi jo hellere leve op til vores ambition om at dele gode spisetips med folket. Så hermed sommerens spisetips til København. Cofoco er gået sammen med en række sponsorer og arrangerer charter-rejser til forskellige destinationer i Europa a.k.a deres forskellige restauranter i byen. På bedste flyselskabs manér er de bedste tider også lig de dyreste pladser osv. Tjek menuer og søg ledige billetter her: Cofoco SPIS 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Super gode bløde søde Chocolate chip cookies